Τσίμα: «Θέλουμε να γράψουμε ιστορία»

10/04/2017 11:53407Challenge Cup Γυναικών Ολυμπιακός
Ετικέτες: ΟλυμπιακόςΤσίμα
be a maverick

Η αθλήτρια της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, Ζένια Τσίμα ενόψει των τελικών του CEV Challenge Cup, κόντρα στην Μπούρσα δήλωσε στο osfp.gr τα αξής:

«Η αλήθεια είναι ότι μέσα και γενικά προετοιμαζόμαστε εδώ και καιρό για αυτό το παιχνίδι. Από τη στιγμή που κερδίσαμε τη Γενισέι το σκεφτόμαστε συνέχεια. Από τη στιγμή που έχουμε φτάσει εδώ και τα έχουμε καταφέρει με μεγάλη επιτυχία θα δώσουμε σίγουρα ότι έχουμε σε αυτά τα δυο παιχνίδια.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό, θέλουμε να γράψουμε ιστορία και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα αλλά μέχρι στιγμής έχουμε παίξει με πάρα πολύ καλές ομάδες. Δεν ήταν εύκολη η πορεία μας ως εδώ.

Πιστεύω όμως ότι η Μπούρσα είναι η πιο καλή ομάδα από όσες έχουμε αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής. Την Τετάρτη το γήπεδο θα είναι γεμάτο και θεωρώ ότι αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο και για εμάς στον τομέα της ψυχολογίας αλλά και αρνητικά προς τις παίκτριες της αντίπαλης ομάδας. Πιστεύω ότι θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι γιατί όταν φτάνεις σε ένα τέτοιο τελικό σημείο, το θέλουν και οι δυο ομάδες πάρα πολύ. Ελπίζω και πιστεύω ότι θα είμαστε εμείς που θα κερδίσουμε».


Σχετικά Άρθρα