Μήνυμα Τσακιρόπουλου για εθνική και Ορεστιάδα

08/07/2017 14:51952Νέα & Ειδήσεις
Ετικέτες: Αντώνης ΤσακιρόπουλοςΕθνική ομάδαΟρεστιάδα
be a maverick

Με περισσότερες από 300 συμμετοχές στην Εθνική ομάδα και έχοντας διατελέσει μέλος της πάνω από 20 χρόνια, ο Αντώνης Τσακιρόπουλος έχει κάθε λόγο να μιλάει για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ο "Τσάκι" σπάνια τοποθετείται για τα τεκταινόμενα στο ελληνικό βόλεϊ αλλά με το post που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook στέλνει το δικό του μήνυμα σε όλους όσοι γυρίζουν την πλάτη στην "γαλανόλευκη" το καλοκαίρι.  

Αφορμή της δημοσίευσης του Τσακιρόπουλου στάθηκε η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ορεστιάδα, ομάδα που τον ανέδειξε:

«Κάποιοι κάνουν προσπάθεια να παραποιήσουν την αλήθεια για την ομάδα της Ορεστιάδας. Ναι υπήρξαν κάποιοι προπονητές που πραγματικά δούλεψαν με μεράκι και τους οφείλουμε πολλά... δεν αναφέρω ονόματα για να μην αδικήσω κανέναν, θέλω όμως να τονίσω και γι αυτό το λόγο γράφω αυτό το μήνυμα ότι... η μεγάλη διαφορά στην απόδοσή μας έγινε στην Εθνική ομάδα (Εφήβων, Ανδρών) με τους εκάστοτε προπονητές μας γι αυτό και ο πρωταρχικός μας στόχος ήταν να είμαστε στην Εθνική Ομάδα, χωρίς να σκεφτόμαστε τις διακοπές μας, αλλά με τη σκέψη  να γίνουμε καλύτεροι ατομικά και ομαδικά, θέτοντας κάθε φορά και μεγαλύτερο στόχο."

Πηγη:  Novasports


Σχετικά Άρθρα