Τσαϊρέλης: «Ήρθε η ώρα να διεκδικήσουμε το στόχο μας»

26/04/2017 15:43704Άρης Αναπτυξιακά Πρωταθλήματα/ Υποδομές Αναπτυξιακά Κοριτσιών ΕΟΠΕ, ΕΣΑΠ
Ετικέτες: ΑΡΗΣΠανελλήνιο Πρωτάθλημα ΝεανίδωνΝεάνιδες
be a maverick

Ο προπονητής των Νεανίδων του Άρη Γιάννης Τσαϊρέλης, τοποθετήθηκε στο Volleyland.gr για τις επερχόμενες μάχες της ομάδας του, στα ημιτελικά του πανελληνίου πρωταθλήματος στην Ελασσόνα.

Ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε στη θέληση της ομάδας για κατάκτηση αρχικά της πρόκρισης και του τροπαίου κατόπιν, υποστηρίζοντας τα εξής:

 

«Μετά από πολύ μεγάλη αναμονή από την κατάκτηση του πρωταθλήματος Θεσσαλονίκης, ήρθε η ώρα να διεκδικήσουμε έναν ακόμη στόχο αυτόν του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Η ομάδα προετοιμάζεται κάτω από δυσκολίες απουσιών (Eθνικές ομάδες, σχολικό πρωτάθλημα, μαθήτριες τρίτης λυκείου), αλλά με αρχή τους πρώτους αγώνες στην Ελασσόνα και την κατάληψη μίας εκ των δύο προνομιούχων θέσεων, πιστεύουμε ότι θα είμαστε ακόμη πιο έτοιμοι στο τελικό τουρνουά.

Ο σύλλογος έχει κάνει τα πάντα ώστε τα κορίτσια να είναι σε θέση να διεκδικήσουν τον πρώτο πανελλήνιο τίτλο στην κατηγορία των νεανίδων.

Οι αγώνες στην Ελασσόνα δεν θα είναι εύκολοι αλλά εύκολη δεν ήταν ούτε η κατάκτηση της πρώτης θέσης στην Θεσσαλονίκη. Υγεία να έχουμε όπως και όλες οι ομάδες γιατί ο δρόμος είναι μακρύς».

 

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Χρυσίδης


Σχετικά Άρθρα