Τριπλασιάζει την ετήσια επιχορήγηση στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ο Λαμπάκης δίνοντας 100.000 ευρώ για το 2018!!!

Μπορεί στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας να ειπώθηκε ότι τα 25.000 ευρώ που διατίθενται άμεσα και κατά προτεραιότητα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης αποτελούν μέρος της ετήσιας επιχορήγησης που θα δοθεί στον σύλλογο, όπως και στα υπόλοιπα αθλητικά σωματεία της πόλης, ωστόσο φαίνεται ότι το ποσό αυτής της ετήσιας επιχορήγησης δεν θα μείνει στα ίδια με πέρυσι επίπεδα.

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι όπως και πρόπερσι ο σύλλογος έλαβε στην ετήσια επιχορήγηση 35.000 ευρώ για όλα τα τμήματά του, από τα οποία τα 25.000 ευρώ κατευθύνθηκαν στο τμήμα βόλεϊ. Στην συνέχεια υπήρξαν ωστόσο και άλλες βοήθειες, με αποκορύφωμα μια έκτακτη επιχορήγηση ύψους 16.000 ευρώ που δόθηκε τον Δεκέμβριο, από το ποσό της οποίας και πάλι τα 11.000 ευρώ είχαν πάει στο τμήμα βόλεϊ.

Ενώ ωστόσο το βράδυ της Δευτέρας δόθηκε η εντύπωση στους πιο πολλούς ότι τα 25.000 ευρώ που προκαταβάλλονται στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης θα αποτελέσουν μέρος της ίδιας ετήσιας επιχορήγησης που είχε δοθεί και πριν ένα χρόνο στον σύλλογο, δημοσιεύματα από πολιτικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι έχει ουσιαστικά ληφθεί η απόφαση να δοθούν φέτος συνολικά 100.000 ευρώ στον Εθνικό ως ετήσια τακτική επιχορήγηση.

Αυτό σημαίνει ότι το ποσό των  25.000 € που αποφασίστηκε την Δευτέρα να διατεθεί άμεσα δεν αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος της ετήσιας επιχορήγησης αλλά μόλις το ένα τέταρτο αυτής και θα δοθούν άλλες 75.000 ευρώ, εφόσον φυσικά επιβεβαιωθεί η πληροφορία που μεταδίδει η εφημερίδα «Χρόνος» της Κομοτηνής αλλά και η ειδησεογραφική ιστοσελίδα «Reportal» της Αλεξανδρούπολης.

Κανείς δεν είναι σε θέση πάντως να γνωρίζει αυτή τη στιγμή αν ο τριπλασιασμός της ετήσιας επιχορήγησης στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης σημαίνει αντίστοιχο τριπλασιασμό και στα ποσά που θα λάβουν από την ετήσια επιχορήγηση και τα υπόλοιπα αθλητικά σωματεία στης πόλης, αν και πολλές φορές εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής που μετέχουν στον Εθνικό έχουν επισημάνει ότι καμία διάκριση δεν γίνεται υπέρ του σωματείου και τα πιο πολλά χρήματα που παραδοσιακά λαμβάνει οφείλονται στο γεγονός ότι καλλιεργεί περισσότερα αθλήματα.

πηγή: thrakisports.gr

φωτογραφία: evros24.gr

spot_img

Περισσοτερα

Ο Παντελής Ταρνατόρος μπαίνει μπροστά για να σωθεί ο...

  πηγή: thrakisports   Στην πρωτοφανή δέσμευση να αναλάβει ο ίδιος προσωπικά ως πρόεδρος της ΕΣΑΠ (στην οποία εκλέγεται σταθερά τα...

O Eθνικός Αλεξανδρούπολης 3-0 τη Νίκη Αιγινίου και εξασφάλισε...

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης νίκησε με 3-0 σετ τη Νίκη Αιγινίου και με 7 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία...

«Χρυσό» τρίποντο για παραμονή ο Εθνικός Αλεξ. 3-1 τη...

Με κεκτημένη ταχύτητα από το φινάλε της κανονικής περιόδου και το φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς...