back to top

Τουρνουά βόλεϊ γυμνασίων στην Σπάρτη

Διαβάστε Επίσης

Την Παρασκευή, 4 Απριλίου 2025, πραγματοποιήθηκε το Τουρνουά Βόλεϊ Γυμνασίων του Δήμου Σπάρτης στο Κλειστό Γυμναστήριο Σπάρτης.

Στο τουρνουά συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες από τέσσερα σχολεία της περιοχής: το 1ο Γυμνάσιο Σπάρτης, το 2ο Γυμνάσιο Σπάρτης, το 4ο Γυμνάσιο Σπάρτης και το Μουσικό Σχολείο Σπάρτης.

Η διοργάνωση του τουρνουά πραγματοποιήθηκε από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Λακωνίας σε συνεργασία με το Τμήμα Ανάπτυξης της Ε.Ο.ΠΕ. (Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης).

Οι αγώνες ήταν γεμάτοι ένταση και συναγωνισμό, με τους μαθητές και τις μαθήτριες να δείχνουν μεγάλο ζήλο και αθλητικό πνεύμα.

Μετά το πέρας των αγώνων, όλοι οι συμμετέχοντες παρέλαβαν αναμνηστικά διπλώματα ως αναγνώριση της συμμετοχής τους και της προσπάθειάς τους.

Επιπλέον, από την πλευρά του Τμήματος Ανάπτυξης της ΕΟΠΕ, παρευρέθηκε ο εκτελεστικός Διευθυντής της ΕΟΠΕ κ. Περικλής Μπακοδήμος ο Ομοσπονδιακός προπονητής κ. Κωνσταντίνος Γκούντας και ο αποσπασμένος ομοσπονδιακός προπονητής  κ. Γιάννης Ρηγάκος, ο οποίος ήταν και ο τεχνικός υπεύθυνος της διοργάνωσης.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους μαθητές, τις μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς Φυσικής αγωγής που συμμετείχαν.
Το τουρνουά αποτέλεσε μια εξαιρετική ευκαιρία για την προώθηση του αθλητισμού και της ομαδικότητας στους νέους της περιοχής.

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Συνέντευξη Τύπου του προκριματικού ομίλου για το Ευρωβόλεϊ Κ16:...

Με την επίσημη συνέντευξη Τύπου έγινε το πρώτο σερβίς του προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Βόλεϊ Ανδρών...

Στη Νίκαια και τη Θάσο τα τουρνουά ανόδου στην...

Στη Νίκαια Αττικής και στο νησί της Θάσου θα διεξαχθούν τα τουρνουά ανόδου στην Α2 γυναικών για...

Σερβία (Γ): Ξεκινά προετοιμασία για το VNL 2025 με...

Η Εθνική ομάδα βόλεϊ γυναικών της Σερβίας ξεκινά επίσημα την προετοιμασία της για το Volleyball Nations League...
spot_img