Το τμήμα βόλεϊ ανδρών της Ένωσης Αθλοπαιδιών Λάρισας κάνει επανεκκίνηση!!!

06/09/2017 13:46743Α2 Γυναικών
Vaat
Ετικέτες: ΕΑΛ
be a maverick

Η χρόνια ξεκίνησε για το ανδρικό τμήμα της ΕΑΛ με πολλές αλλαγές. Στόχος της διοίκησης ήταν η ανδρική ομάδα να αλλάξει σελίδα σε επίπεδο αγωνιστικό αλλά και διοικητικό. Ο στόχος που τέθηκε εξαρχής ήταν να πέσει ο μέσος όρος ηλικίας των παιχτών που αγωνίζονται και όπως φαίνεται επετεύχθη.
Φέτος λοιπόν ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας πέφτει σημαντικά, αφού αποσύρθηκαν από την ενεργό δράση για την ομάδα μας οι παρακάτω:
1. Περουλάκης Ιωάννης (40 ετών), ο οποίος και θα βοηθήσει από τη θέση του γενικού αρχηγού
2. Αποσύρθηκε ο Μυλωνάς Πέτρος και θα βοηθήσει πλέον την ομάδα εξωαγωνιστικά (39 ετών)
3. Ο Σκαρμούτσος Αναστάσιος (36 ετών) αποχώρησε για επαγγελματικούς λόγους
4. Ο Μωυσιάδης Αναστάσιος (ετών 39) θα αγωνιστεί φέτος σε άλλο σωματείο
Στην ομάδα προστέθηκαν οι αθλητές Κούντριας Γεράσιμος (26 ετών) και ο Μπλατσιώτης Πέτρος (ετών 19). Ταυτόχρονα ενσωματώθηκε στην ομάδα και ο Κουτσομάρκος Βασίλειος (ετών 24), ο οποίος επέστρεψε στην Λάρισα έχοντας ολοκληρώσει σπουδές και στρατιωτικές υποχρεώσεις.
Γενικός αρχηγός για την φετινή χρονιά αναλαμβάνει ο Περουλάκης Ιωάννης. Ο πρώην παίχτης της ΕΑΛ δραστηριοποιείται ως σύμβουλος επιχειρήσεων στον επαγγελματικό στίβο και φέτος θα ασχοληθεί με τον σχεδιασμό και την διοικητική αναδιοργάνωση του τμήματος ανδρών.
Προπονητικά την ομάδα αναλαμβάνουν ο Ματίκας Κωνσταντίνος ο οποίος επιστρέφει να βοηθήσει την ανδρική ομάδα στην προσπάθεια αναδόμησης της στο αγωνιστικό κομμάτι και δίπλα του θα έχει τον Καλύβα Απόστολο (προπονητής – παίχτης).
Την ομάδα συνεχίζουν να υποστηρίζουν από τις θέσεις των εφόρων οι Κύριοι Τσέτσιλας Αστέριος και Παπαθανασίου Χρήστος, όπως άλλωστε έκαναν επιτυχημένα και τις προηγούμενες χρονιές.
Ο στόχος της ανδρικής ομάδας για τη φετινή αγωνιστική χρονιά είναι οι καλές εμφανίσεις και η όσο το δυνατόν ψηλότερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα.
Ταυτόχρονα ανακοινώνουμε ότι οι εγγραφές για τα τμήματα αγοριών συνεχίζονται.

Δείτε περισσότερα

Πηγή:ealvolley.gr

VaatSquare

Σχετικά Άρθρα