Το «ταμείο» της χρονιάς από τη Σαντορίνη: «Δεν χάσαμε το μεγάλο μας στόχο»

Η ομάδα της Σαντορίνης έκανε την αποτίμηση της φετινής χρονιάς.

Οι Κυκλαδίτισες έφτασαν στο σημείο να διεκδικούν την κορυφή του πρώτου γύρου αλλά στο τέλος έμειναν εκτός τετράδας. Ο ΑΟ Θήρας με ποστάρισμα του στο facebook τοποθετήθηκε για τη σεζόν και έστειλε ένα μήνυμα αισιοδοξίας για τη συνέχεια.

Αναλυτικά:

Ο ΑΟ Θήρας, συνεχίζει. Πέρασε μια δύσκολη φάση και εκεί που τα τελευταία χρόνια, είχε κερδίσει όλους τους μεγάλους στόχους, φέτος τις τελευταίες αγωνιστικές στιγμές κάποια πράγματα δεν δούλεψαν, όσο η Διοίκησή του είχε σχεδιάσει και ήθελε.

Δεν μας πτοεί η ατυχία. Μπορεί να μη φτάσαμε στην κορυφή, αλλά δεν κατρακυλήσαμε. Ήμασταν και ήμαστε στο παιχνίδι. Χάσαμε κάποιους στόχους, αλλά όχι το μεγάλο μας στόχο. Την Ομάδα. Την Οικογένεια. Το Νησί. Αυτά Συνεχίζουν. Τον αγώνα, αλλά και το παιχνίδι. Με προγραμματισμό και αφοσίωση. Όλοι στεναχωρηθήκαμε, αλλά κανείς δεν εγκατέλειψε.

Επειδή, δεν χάσαμε, τίποτα. Ήταν ένα στραβοπάτημα, που μας έμαθε, πόσο προσεκτικά πρέπει να βαδίζουμε. Μαζί σας. Μαζί με εκείνους, που μας πίστεψαν, μας πιστεύουν και μας στηρίζουν. Φιλάθλους και Χορηγούς.

Η Οικογένεια του ΑΟ Θήρας, προχωρά. Με ενθουσιασμό, αλλά και σύνεση. Οι επόμενοι στόχοι, είναι ήδη εδώ. Και τους έχουμε βάλει μαζί.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που παίζουν μπάσκετ και κείμενο

spot_img

Περισσοτερα

Οι κορυφές της Ίκιτς δείχνουν τη διαχρονικότητα της!

Τι έχει πετύχει στην καριέρα της. Η Ματέα Ίκιτς έρχεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Πανιώνιο, έχοντας διανύσει...

VIDEO: Αυτή είναι η νέα κεντρικός του Πανιωνίου

Δείτε ορισμένες από τις καλύτερες στιγμές της. Η Ματέα Ίκιτς ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από τον Πανιώνιο, σε...

Στην Κύπρο συνεχίζει η Τσοχατζή

Αλλαγή στην καριέρα της Ελληνίδας βολεϊμπολίστριας. Μετά από αρκετά χρόνια στην Ελλάδα, η Μαρίνα Τσοχατζή θα συνεχίσει την...