Το παλεύει για να παραμείνει στη Volleyleague ο Παναθηναϊκός

18/09/2017 20:20507Παναθηναϊκός
Ετικέτες:
tatoo

Μάχη μέχρι τελευταία στιγμή δίνουν οι διοικούντες της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού προκειμένου να βρεθούν τα χρήματα και να καταφέρει η ομάδα να κατέβει κανονικά στη Volleyleague.

Μάχη  με το χρόνο δίνουν οι άνθρωποι που τρέχουν το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού. Οι διοικούντες του «πράσινου» ΤΑΑ τρέχουν να βρουν τα χρήματα που απαιτούνται προκειμένου η ομάδα να πάρει την άδεια και να κατέβει κανονικά στο νέο πρωτάθλημα που ξεκινάει τον Οκτώβριο, προκειμένου να αποφύγει τη μαύρη κηλίδα της μη συμμετοχής.
Τα χρήματα που απαιτούνται για να περάσει τον σκόπελο της αδειοδότησης είναι 50 χιλιάδες ευρώ προκειμένου να τακτοποιηθούν οι διακανονισμοί της περασμένης σεζόν. Οι διακανονισμοί που πρέπει να τακτοποιηθούν είναι πολλοί. Εχθρός στην προσπάθεια αυτή είναι ο χρόνος αφού η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής στο πρωτάθλημα είναι μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου. 
Πρέπει να σημειωθεί ότι εφόσον ο Παναθηναϊκός καταφέρει και βρει τα χρήματα τότε θα δώσει νέα μάχη προκειμένου να συγκροτήσει ομάδα. Οι περισσότεροι παίκτες έχουν κλείσει σε ομάδα για τη νέα σεζόν, ενώ οι «πράσινοι» θα κατέβουν με μπάτζετ σωτηρίας, αφού δεν είναι καιρός για νέα ανοίγματα που θα κάνει ακόμη πιο δύσκολη την κατάσταση στο σύλλογο.
Ο Παναθηναϊκός κάνει προσπάθεια για να κατέβει τελικά στο πρωτάθλημα με ομάδα σωτηρίας προκειμένου να πάρουν μια «παράταση ζωής» μέχρι το καλοκαίρι. Μέχρι τότε υπάρχει η ελπίδα ότι μπορεί να αλλάξει η κατάσταση στο σύλλογο και να βρεθούν τα χρήματα προκειμένου το «τριφύλλι» να ανθίσει ξανά.
Πηγή: sdna 


Σχετικά Άρθρα