Το καλό του Ελληνικού βόλεϊ για τους "ρομαντικούς" του χώρου

30/12/2020 18:24809Απόψεις
Ετικέτες: α1γυναικών
be a maverick

Ο Κατάλογος των αθλητριών που "εγκαταλείπουν" την Ελληνική παρωδία μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, και όμως υπάρχουν ακόμα "οι ρομαντικοί" που σκέφτονται το "καλό του Ελληνικού Αθλητισμού" που φυσικά αυτό για αυτούς προσδιορίζεται σε συγκεκριμένο σημείο της ένδυσης τους...

Με μοναδικό κριτίριο το οικονομικό τους όφελος, προτάσουν το "καλό του Ελληνικού βόλεϊ" που για αυτούς μεταφράζεται σε... έσοδα. 

Υπάρχουν παράγοντες όπου από "πράκτορες" ( καμία δουλειά δεν είναι ντροπή) ανακυρήχτηκαν πρόεδροι σε μία βραδιά, και άφησαν οικονομικές εκκρεμότητες με αθλήτριες από την περσινή σεζόν. 

Πρόεδροι ομάδων που υπέκυψαν σε εκβιασμούς αθλητριών για προπονητές, που άφησαν στην "ανεργία" εν μία νυκτί ανθρώπους αγνοώντας την όποια οικονομική ζημιά προκάλεσαν, αλλά οι ίδιοι απειλούν για "διαφυγόντα κέρδη" και εγκαλούν την ΕΟΠΕ για εφαρμογή κανονισμών και προκήρύξεων.

Οι ίδιοι που έκαναν πλιάτσικο στα χρήματα των χορηγών μοιράζοντας τα δεξιά και αριστερά, χωρίς φυσικά να καταλλήγουν εκεί που ήταν ο προορισμός τους, δηλαδή στις αθλήτριες.

Υπάρχουν και οι άλλοι που, ενώ διέδιδαν ότι άφησαν ελέυθερες τις αθλήτριες τους, τις κρατούσαν εγκλωβισμένες στην Ελληνική αβεβαιότητα, με κάποιους να έχουν βγάλει και εισιτήρια επιστροφής στις ξένες τους με ημερομηνίες στις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου (σύμπτωση προφανώς ότι τότε προσδιόρησε η ΚΥΑ την έναρξη των προπονήσεων.

Σταματήστε τα "κροκοδείλια δάκρυα", και ειδικά σε άτομα που σας γνωρίζουν καλά... Σταματήστε να βάζετε μπροστά το "συμφέρον" του Ελληνικού βόλεϊ, το Ελληνικό βόλεϊ δεν είναι η δεξιά ( κυριολεκτικά και μεταφορικά) τσέπη σας...

Ακόμα και τώρα προλαβένετε να δράσετε σαν άνδρες που τιμάτε τα παντελόνια σας, και να λήξετε το πρωτάθλημα παρωδία....

Μην παρασύρετε στο γκρεμό μαζι σας, αθλήτριες, συλλόγους και ιστορίες για την κατασκευή ενός γηπέδου, για την επιστροφή στο κόμμα ή μία μικρή επιχορήγηση από την Πολιτεία...

Αν χρειαστεί θα βγούν και ονόματα... Πάμε στοίχημα;

 

 


Σχετικά Άρθρα