Την Νίκη τα Βριλήσσια διαμαρτύρεται η Πετρούπολη!

30/04/2018 02:021038ΦΟ Βριλησσίων ΓΣ Πετρούπολης
Ετικέτες: ΦΟ ΒριλησσίωνΓΣ Πετρούπολης
be a maverick

Προβάδισμα παραμονής για τα Βριλήσσια τα οποία στον πρώτο αγώνα των πλέι άουτ επικράτησε 3-2 της Πετρούπολης αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-2. Οι παίκτριες του Νίκου Μπουτσουρή μπόρεσαν να βρουν εκείνες τις ψυχικές δυνάμεις που τους επέτρεψαν να φτάσουν στην πολυπόθητη ανατροπή.
Πλέον οι νικήτριες θέλουν ένα κόμη παιχνίδι κόντρα στην Πετρούπολη για να οριστικοποιήσουν την παραμονή τους (2/5. 20.00) ενώ σε περίπτωση νίκης των φιλοξενούμενων, όλα θα κριθούν σε τρίτο αγώνα στα Βριλήσσια.
Τα σετ: 21 - 25,  25 - 21,  24 - 26, 25 - 14, 16 - 14
 

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Μπουτσουρής): Παπασταύρου, Ζαμπάτη, Γιαννέλου, Κάββουρα, Μικρουδάκη, Σαντέ / Μαθιουδάκη, Ντόνα 

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ (Παπαϊωάννου): Μασούρα, Καράτερζη, Κατσιμπούλα, Βασιλείου, Φωκιανού, Πανοπουλου / Πολίτη (λ), Σκλιβανίτη, Κοτσαμπά, Δημητροπούλου, Εικοσπεντίδου

Η Πετρούπολη εξέδωσε ανακοίνωση που διαμαρτύρεται για τον ορισμό του αγώνα ενώ δεν υπάρχει  τελεσίδικη απόφαση για  την  ένσταση που έχει κάνει .
Η ανακοίνωση της Πετρούπολης:
Ο Γυμναστικός Σύλλογος Πετρούπολης κατέθεσε στις 17/4/2018 ένσταση στο αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο της Ε.Ο.ΠΕ κατά του κύρους διεξαγωγής του 3ου αγώνα  με την ομάδα του Α.Ο. Λαμίας  για τα PLAY OUT 8-11 του πρωταθλήματος PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ που διεξήχθη στις 15/4/2018 στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Καρπενησίου.
Μέχρι σήμερα 29/4/2018 η Ε.Ο.ΠΕ και το αρμόδιο τμήμα της δεν έχουν κοινοποιήσει οποιαδήποτε απόφαση για την έκβαση της καταγγελίας.
Ο σύλλογός μας θεωρεί ότι θα έπρεπε να τελεσιδικήσει η ένσταση και κατόπιν να ορισθεί η συνέχεια των Play out 8-11.
Ως εκ τούτου, ο Γ.Σ. Πετρούπολης θα συμμετάσχει στους αγώνες των play out με την ομάδα των Βριλησσίων  με μοναδικό γνώμονα την προφύλαξη της ομάδας από επακόλουθες συνέπειες και μηδενισμό που θα υποστεί  με τη μη συμμετοχή  της στους αγώνες αυτούς.
 
Το Δ.Σ


Σχετικά Άρθρα