back to top

Θρήνος στο γυναικείο βόλεϊ, «έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Διαβάστε Επίσης

«Έφυγε» από ανακοπή καρδιάς η διεθνής αθλήτρια.

Στα 46 της χρόνια έχασε τη ζωή της η Ρούξι Ντουμιτρέσκου που έχει αγωνιστεί Βριλήσσια, Παναθηναϊκό και Εθνική Ελλάδος (είχε πολιτογραφηθεί Ελληνίδα). 

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε η ομοσπονδία της Ρουμανίας με ανάρτηση της στα social media.

Η Ρούξι γεννήθηκε την πόλη Βαλτσέα και ξεκίνησε το βόλεϊ στο Πιτέστι πριν έρθει στην Ελλάδα για τα Βριλήσσια και τον Παναθηναϊκό στη συνέχεια ενώ απέκτησε την ελληνική υπηκοότητα και έπαιξε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Παντρεύτηκε με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, τον Ολυμπιονίκη του τάεκβοντο, ο οποίος τόσο άδοξα έφυγε από τη ζωή πριν από 2 χρόνια και απέκτησαν έναν γιο τον Φίλιππο… Το ζευγάρι είχε χωρίσει με τη Ρούξι τα τελευταία χρόνια να ζει μόνιμα στη Ρουμανία όπου είχε ακαδημία βόλεϊ.

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Το βιολί του… ο Πειραϊκός ακάθεκτος με 14-0 νίκες...

Πρεμιέρα του Β γύρου για την Τοπική 2 γυναικών ΕΣΠΕΔΑ με την κατάσταση να μένει αμετάβλητη. Ο...

Παπαδόπουλος: «Είναι πάντα μισά-μισά τα συναισθήματα όταν πάει έτσι...

Ο Άρης που προηγήθηκε με 2-0 σετ, έχασε δύο ευκαιρίες για να πάρει το τρίποντο απέναντι στον...

Συλλυπητήρια της Ε.Ο.ΠΕ. για τον θάνατο του Μίμη Δομάζου

Στο πένθος βυθίστηκε το ελληνικό ποδόσφαιρο και η οικογένεια του Παναθηναϊκού, καθώς ο Μίμης Δομάζος άφησε την...
spot_img