back to top

Θέτις Βούλας: Τα… κλειδιά στον Νικολάκη!

Διαβάστε Επίσης

Ο Γιάννης Νικολάκης επιστρέφει στην Βούλα και θα είναι ο προπονητής της Θέτιδας στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν στην Volley League γυναικών.

Θέτις Βούλας: Κοντά σε Νικολάκη για την τεχνική ηγεσία

Το Volleyland είχε αποκαλύψει από τις 14 Απριλίου τις προχωρημένες συζητήσεις ανάμεσα στην διοίκηση της ομάδας και τον έμπειρο coach, με την απόλυτη επιεβαιώση να έρχεται λίγο καιρό μετά.

Ο πολύπειρος και ικανότατος τεχνικός έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους της Θέτιδας και θα ηγηθεί της προσπάθειας που θα κάνει ο σύλλογος των Νοτίων Προαστίων στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν.

Ουσιαστικά, ο Νικολάκης επιστρέφει σε γνώριμα μέρη, αφού βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας της Βούλας και τις σεζόν 2018/19, 2019/20, όποτε γνωρίζει καλά πρόσωπα και καταστάσεις.

Από εκεί και πέρα, τα τελευταία χρόνια έχει δουλέψει στην Κύπρο, όπου ανέλαβε την Εθνική ομάδα Γυναικών και παράλληλα βρέθηκε στην Ολυμπιάδα Νεάπολης για δύο αγωνιστικές περιόδου, κατακτώντας μάλιστα το 2022 το πρωτάθλημα! Στη συνέχεια, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης.

Ο Γιάννης Νικολάκης έχει πετύχει φυσικά και σπουδαία πράγματα στην Ελλάδα, καθώς «μετράει» την κατάκτηση επτά πρωταθλημάτων και τεσσάρων κυπέλλων. Διετέλεσε προπονητής του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του Ιωνικού Ν.Φ., της Ε.Α. Πατρών, του Πανελλήνιου και του Μαρκόπουλου, ενώ για αρκετά χρόνια ήταν προπονητής στην Εθνική Ελλάδος Γυναικών. Επίσης έχει περάσει και από την Λοκομοτίβ Μπιλετσέρι του Αζερμπαϊτζάν.

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Σε Live Streaming το φιλικό της Εθνικής γυναικών με...

Φιλική αναμέτρηση με το Αζερμπαϊτζάν θα δώσει η Εθνική ομάδα γυναικών (20/5, 19:00). Αυτό θα είναι το πρώτο...

Η ανανεωμένη «Χρυσή Βίβλος» της ΕΣΑΠ

Η ΕΣΑΠ δημοσίευσε τη νέα χρυσή βίβλο στην οποία και αναφέρει πως από το 1941 έως το...

Οι πρώτες πληροφορίες για τις αλλαγές που έρχονται στα...

Η σεζόν για τους συλλόγους του Ευρωπαϊκού βόλεϊ ολοκληρώθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής με την κατάκτηση...
spot_img