Θέλουν να ”ασπρίσουν” την ”μαυρίλα” στο βόλεϊ με το snow volley!

Στα πλαίσια να επιβάλει η ομοσπονδία το snow volley έχουν επιστρατευτεί αθλητές – προπονητές να μιλήσουν για την πρώτη γνωριμία με το ”άθλημα” του snow volley.

Του Στάθη Νικολούζου
Στην ομοσπονδία έχουν πειστεί ότι η στασιμότητα που υπάρχει αυτή την στιγμή στις εθνικές ομάδες – δεν υπάρχουν ακόμα προπονητές σε άντρες και γυναίκες, με τα πρωταθλήματα να βουλιάζουν και οι ομάδες να αποχωρούν, η έλλειψη χορηγών από τα πρωταθλήματα και η αδιαφορία της ομοσπονδίας και γενικότερα η άσχημη οικονομική κατάσταση είναι η μόνη διέξοδος το snow volley για να δημιουργήσουν ψευδαισθήσεις προόδου στον χώρο! 
Το γραφείο τύπου της ομοσπονδίας στην αγωνία του να δημιουργήσει θετικό έργο στην ομοσπονδία γυρνούν όλα τα βλέμματα στην χιονισμένη φιέστα θέλοντας να μας πείσουν ότι κάτι γίνεται και ότι υπάρχει μέλλον στο άθλημα του χιονιού την στιγμή που ξεχνάνε ότι τα χιονοδρομικά κέντρα στην Ελλάδα δεν λειτουργούν ούτε τρείς μήνες! 
Η αλήθεια είναι ότι αντί να κοιτούν να δημιουργήσουν καταστάσεις προβολής των πρωταθλημάτων και των σωματείων που είναι οι μεγάλοι αιμοδότες του βόλεϊ!
Η κατάσταση που υπάρχει σήμερα στο Ελληνικό βόλεϊ θέλει τομές και ειλικρίνεια και όχι χιονισμένες διακοπές! 

 

spot_img

Περισσοτερα

H PVF, η Χίπε και η νέα πραγματικότητα

Μία νέα πραγματικότητα διαμορφώνεται με τη νεοσύστατη λίγκα της Αμερικής. Γράφει ο Ιάσονας Μίσχος Το όνειρο πολλών παικτριών από...

Οι «πτήσεις« του Ελληνικού βόλεϊ στο εξωτερικό επιβεβαίωση για...

Όλο και περισσότερες αθλήτριες κάνουν το βήμα για το εξωτερικό, κάτι που δείχνει την βελτίωση που υπάρχει...

Ένα IRON DOME για τον Στέφανο Λεμονίδη

Τελικά τα play offs εμπνέουν. Πριν 2 χρόνια, λίγο μετά τους τελικούς ΟΣΦΠ και ΠΑΟ στο βόλλεϋ...