Τέλος της συνεργασία του Γιώργου Κερκινέ με το Κουκάκι!

19/04/2018 16:45667Διάφορα
Ετικέτες: Κερκινές Γιώργος
tatoo

Η διοίκηση του ΠΑΟ Κουκακίου ανακοίνωσε την λήξη της συνεργασίας με τον έμπειρο τεχνικό Γιώργο Κερκινέ.
Η ανακοίνωση του ΠΑΟ Κουκακίου:
''Παρελθόν αποτελεί από τη γυναικεία ομάδα του Κουκακίου, ο Γιώργος Κερκινές. Ο έμπειρος προπονητής που τα τελευταία 3 χρόνια ηγείται της προσπάθειας που γίνεται στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ, έθεσε τη παραίτηση του στη Διοικούσα Επιτροπή του ΠΑΟ Κουκακίου. 
Εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθεί ο νέος προπονητής της ομάδας.''


Το ευχαριστώ του Γιώργου Κερκινέ :
'' Όλα τα πράγματα, καλά ή κακά, έχουν το τέλος τους. Ένα ταξίδι που ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν στα ανοιχτά του Κουκακιου και με πολλές διακοπές μέσα σε αυτά τα χρόνια, έλαβε τέλος. Είναι καιρός να προχωρήσουμε μπροστά και να δημιουργήσουμε νέες καταστάσεις. Ελπίζω και εύχομαι να έβαλα κι εγώ ένα μικρό λιθαράκι στην εκμάθηση όλων των κοριτσιών που πέρασαν από την ομάδα, αλλά το βασικότερο είναι να έμαθαν να αγαπούν το βόλεϊ όπως το αγαπώ εγώ κι αν όχι περισσότερο. 
Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση με τον Konstantinos Maniatis και τον Πρόεδρο της ομάδας, κο Γιάννη Θύμη, τους συνεργάτες μου όλα αυτά τα χρόνια (Giorgos Belechas, Harrys Sk, John Krav, Manos Kammas, Giorgos Zavitsas, Orestis Zervonikolakis, Damianos Chytiris) και πάνω απ'ολα τις αθλήτριες που με "Ανέχτηκαν" μέσα σε αυτά τα χρόνια και μέσω της προσπάθειας τους, αναδείχθηκε η δουλειά που έγινε στην ομάδα. 
Ειλικρινά σας ευχαριστώ όλους μέσα από τη καρδιά μου και εύχομαι η "παρέα" που είναι πάντα το Κουκάκι, να ανεβαίνει ολοένα και ψηλότερα.''


Σχετικά Άρθρα