''Τέλος τα παραμύθια''! Ξεκίνησε το πρωτάθλημα της νέας εποχής!

11/10/2020 14:171119Απόψεις
Ετικέτες: ΠαναθηναϊκόςΑ.Σ.ΠΕ. Θέτις ΒούλαςΟλυμπιακόςστοίχημαVolleyleague γυναικώνΑΡΗΣlivestreaming
be a maverick

 

Ξεκίνησε εχθές το πρωτάθλημα της volleyleague γυναικών και τα πρώτα συμπεράσματα θα μπορούσαμε να πούμε με σιγουριά ότι ήταν θετικά! Χωρίς φιλάθλους αλλά με livestreaming στους 5 από τους 6 αγώνες που πραγματοποιήθηκαν. 
Βέβαια επειδή εχθρός του καλού είναι το καλύτερο θα μπορούσαν να προσέξουν λίγο από την ΚΕΠ και οι αγώνες να μην γίνονται όλοι εντός ενός 3ωρου.

Παρόν και το στοίχημα
Η πανδημία ήρθε για να βάλει και ένα τέλος στο παραμύθι ότι οι παράγοντες δεν θέλουν το στοίχημα στο άθλημα…
Δεν παίρνουμε θέση απλά αναφέρουμε τα γεγονότα… οι αγώνες είναι κεκλισμένων άρα το γηπεδούχο σωματείο ελέγχει το ποιος μπαίνει στο γήπεδο άρα εκείνο (οι παράγοντες του σωματείου)  δίνει την άδεια στον άνθρωπο που κρατάει το σκορ για λογαριασμό των στοιχηματικών εταιρειών να μπει στο γήπεδο.
Διευκρινίζουμε ότι οι στοιχηματικές εταιρείες μπορούν να συμπεριλάβουν το παιχνίδι στο κουπόνι τους στο pre game αλλά για να έχουν το παιχνίδι στο live στοιχηματισμό είναι απαραίτητη η παρουσία του ανθρώπου, που κρατάει το σκορ και το μεταδίδει on line, στην εταιρεία. 
 

Δεν υπάρχει περίπτωση να μπει ένας αγώνας στον live στοιχηματισμό από το livestreaming (γελοιότητες αυτά που ακούστηκαν στα τουρνουά για δικαιολογήσουν την ανικανότητα τους) χωρίς την φυσική παρουσία  του εξουσιοδοτημένου ανθρώπου από τις εταιρείες.

Τώρα αυτοί που κλαίγανε και δηλώνανε ότι το στοίχημα κατάστρεψε το άθλημα έχουν κάθε δικαίωμα να κλείσουν την πόρτα στον στοιχηματισμό. Ο  τρόπος είναι απλός και έχουν το κάθε δικαίωμα.
Από την Α1 έως τα τοπικά και τα αναπτυξιακά που με λύπη μας τα είδαμε σε κουπόνια.
Ας κλείσουμε τις πόρτες απλά για να δούμε τώρα αν θα δώσουν οι εταιρείες διαφήμιση στις ομάδες? Ή κάποιοι θα τις αφήσουν ανοικτές για να βγάζουν προσωπικό μεροκαματάκι?

Το άθλημα των τσαμπατζήδων?
Εχθές παρακολούθησα όλους τους αγώνες και φυσικά εκείνο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι τα παιχνίδια που ήταν σε ελεύθερη μετάδοση τα παρακολούθησαν από 500 έως 1600 άτομα ταυτόχρονα την στιγμή που το αγώνα Θέτις -Ολυμπιακός που απαιτούσε πληρωμή τον παρακολούθησαν λιγότερα από 60 άτομα.

Ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα
Το έχουμε γράψει πολλές φορές και θα το ξαναγράψουμε φέτος θα απολαύσουμε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα αφού οι διαφορές μεταξύ των ομάδων έχουν μικρύνει. Όλες σχεδόν οι ομάδες μπορούν να κάνουν ζημιές και να κόβουν βαθμούς από φαινομενικά καλύτερες . 
Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε έξαλα την νίκη με 3-2 επί της Θέτιδας που δείχνει ότι αποσυμπιέστηκε το άγχος που είχαν αθλήτριες και προπονητής, ο Άρης έκλεψε το παιχνίδι από τον Παναθηναϊκό με 3-2 αφού ο τελευταίος είχε αφήσει τα κλειδιά στην πόρτα. Βλέπετε δεν βάζει μυαλό το είχε ξανακάνει στο τουρνουά της Σαντορίνης αλλά χωρίς σοβαρές απώλειες εκεί.

Πολλοί οι τραυματισμοί βλέπετε η αποχή από τα γήπεδα επί 7μηνου, έχει παίξει καταλυτικό ρόλο. Προσοχή λοιπόν απ όλους.

Η φωτογραφία από τις τραυματισμένες του Λαμία- Θήρα.

Φωτογράφος ο Γρηγόρης Δελιμάρης    ''ο καλύτερος των γηπέδων''!

Συνεχίζεται 

 

 

 

 

 


Σχετικά Άρθρα