Τέλος ο Σκουληκάρης από τον Άρη, αναλαμβάνουν Τσαϊρέλης, Γιαννάκης

Αλλαγή προπονητή στον Άρη.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έλυσε τη συνεργασία με τον προπονητή της, Μανώλη Σκουληκάρη. Στη θέση του θα κοουτσάρει ο Γιάννης Τσαϊρέλης, ενώ επιστρέφει στον Άρη και ο Γιάννης Γιαννάκης.

Η ανακοίνωση για τον Γιάννη Τσαϊρέλη:

Tο τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Γιάννη Τσαϊρέλη, ο οποίος αναλαμβάνει εκ νέου την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Αυτή είναι η τρίτη θητεία του έμπειρου κόουτς στον ΑΡΗ. Η πρώτη διήρκεσε από το 2016 έως το 2020 και μ’ αυτόν στον πάγκο, η ομάδα μας κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών τη σεζόν 2017-18. Επέστρεψε στον ΑΡΗ το καλοκαίρι του 2021 και παρέμεινε έως το 2023. Το περασμένο καλοκαίρι συμφώνησε με τον Πανιώνιο και πλέον επιστρέφει στον ΑΡΗ. Ο Γιάννης Τσαϊρέλης έχει κατακτήσει και επτά τίτλους μετά τα αναπτυξιακά μας τμήματα.

Μετά τη συμφωνία του με τον ΑΡΗ, ο Έλληνας προπονητής ανέφερε:

«Η πορεία της ομάδας τα προηγούμενα χρόνια έδειξε ότι ο ΑΡΗΣ στο γυναικείο βόλεϊ ανήκει σ’ αυτήν την κατηγορία και μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα. Μαζί στην προσπάθεια της διοίκησης να το πετύχει».

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

 

Η ανακοίνωση για τον Γιάννη Γιαννάκη:

Το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνει την επιστροφή του Γιάννη Γιαννάκη στην ομάδα.

Ο Γιάννης Γιαννάκης αναλαμβάνει εκ νέου το πόστο του τιμ μάνατζερ. Ένα πόστο το οποίο διατηρούσε από το 2012 έως το καλοκαίρι του 2023, περίοδος στην οποία το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών του ΑΡΗ γνώρισε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Μετά την επιστροφή του στον ΑΡΗ, ο Γιάννης Γιαννάκης δήλωσε:

«Μετά από την κουβέντα που κάναμε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, κ. Λευτέρη Αρβανίτη και τον ταμία του συλλόγου, κ. Αλέξανδρο Γκαντώνα , πήρα άμεσα την απόφαση να επιστρέψω στον ΑΡΗ. Πότε και καμιά απόφαση της ζωής μας που μας κάνει χαρούμενους δεν είναι λάθος. Δε φοβάμαι για τη δυσκολία του έργου που αναλαμβάνουμε με τον κ. Τσαϊρέλη, είμαι αισιόδοξος, αλλά η βοήθεια του κόσμου και η στήριξη στο τμήμα μας είναι πιο σημαντική από ποτέ».

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει τένις και κείμενο

 

 

spot_img

Περισσοτερα

Στα Πεύκα και τη νέα σεζόν η Ματσαρόκη

Για... μια ζωή στα Πεύκα η Ελληνίδα κεντρικός. Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά οι Πρωταθλητές Πεύκων θα έχουν στην...

Γρυλλάκη: «Η ομάδα έχει θέσει υψηλούς στόχους»

H Ελληνίδα λίμπερο μίλησε για τη συμφωνία της με την ομάδα των μεσογείων. Για τους υψηλούς στόχους της...

Από την ΑΕΚ στο Μαρκόπουλο η Γρυλλάκη

Η Γεωργιάννα Γρυλλάκη είναι το νέο απόκτημα της ομάδας του Γιώργου Ρούση. Η Ελληνίδα λίμπερο θα «σκουπίζει» φέτος...