«Τέλος» από τον πάγκο της Λαμίας μετά από 10 χρόνια ο Ηλίας Αγγέλης- Συνεχίζει σε άλλο ρόλο

Το τέλος μιας εποχής!

Μετά από κάτι περισσότερο από δέκα χρόνιας ο Ηλίας Αγγελής λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων σταματάει πλέον να έχει τον ρόλο του προπονητή της Λαμίας και συνεχίζει στο πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Η ανακοίνωση:

«Ένα μεγάλο κεφάλαιο κλείνει…!»

Ποτέ κανείς στον ΑΟ Λαμίας 2013 πριν από μία δεκαετία που φτιάξαμε τον σύλλογο, δεν φανταζόταν πως θα ερχόταν η ώρα να βγει αυτή η ανακοίνωση.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΛ βρίσκονται στην πολύ δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουν την αποχώρηση του Ηλία Αγγέλη από την θέση του προπονητή της ομάδας.

Μας είναι ιδιαίτερα δυσάρεστη εξέλιξη, αφού ο Ηλίας υπήρξε μέλος του συλλόγου και προπονητής της γυναικείας ομάδας και των ακαδημιών από την πρώτη μέρα της ίδρυσης του. Είναι αυτός που στάθηκε σε όλες τις δύσκολες κ ωραίες στιγμές διπλα στην ομάδα κ σε όλους όσους την απαρτίζουν.Είναι αναπόσπαστο μέλος της οικογένειάς μας και δεν νοείται ΑΟ Λαμίας χωρίς αυτόν.

Για επαγγελματικούς λόγους ο Ηλίας Αγγέλης δεν είναι σε θέση να συνεχίσει από το πόστο του προπονητή στην ομάδα της καρδιάς του. Αντ’ αυτού θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες και γνώσεις του στο σύλλογο από το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή.

Ο Ηλίας Αγγέλης έχει υπάρξει ένας από τους κύριους λόγους που η ομάδα από τα τοπικά πρωταθλήματα έφτασε σε λιγότερο από μία δεκαετία να αγωνίζεται στη VolleyLeague κ μάλιστα με πολλές επιτυχίες.Είμαστε σίγουροι πως θα συνεχίσει να το κάνει με τον ίδιο ζήλο κ όρεξη από το νέο του πόστο!

Ηλία, καλή σου επιτυχία! Ήμασταν, είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σου!

Σε ευχαριστούμε για όλα!!!

Μπορεί να είναι εικόνα 17 άτομα, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν μπάσκετ και κείμενο

spot_img

Περισσοτερα

Στα Πεύκα και τη νέα σεζόν η Ματσαρόκη

Για... μια ζωή στα Πεύκα η Ελληνίδα κεντρικός. Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά οι Πρωταθλητές Πεύκων θα έχουν στην...

Γρυλλάκη: «Η ομάδα έχει θέσει υψηλούς στόχους»

H Ελληνίδα λίμπερο μίλησε για τη συμφωνία της με την ομάδα των μεσογείων. Για τους υψηλούς στόχους της...

Από την ΑΕΚ στο Μαρκόπουλο η Γρυλλάκη

Η Γεωργιάννα Γρυλλάκη είναι το νέο απόκτημα της ομάδας του Γιώργου Ρούση. Η Ελληνίδα λίμπερο θα «σκουπίζει» φέτος...