Τελείωσαν οι φανερές και ξεκίνησαν οι Κρυφές προπονήσεις!

17/11/2020 00:011830Απόψεις
Ετικέτες:
be a maverick

Φεγγαράκι μου λαμπρό
φέγγε μου να περπατώ
να πηγαίνω στο κλειστό,
να μαθαίνω πράγματα,  
τρανό να ’χω σκοπό 
πρωτάθλημα να δω
τρανό έχω σκοπό.


Νοέμβριος 2020, σε μια χώρα που οι κάτοικοι της κλείνονται στο σπίτι από τις 9 το βράδυ και για να βγουν το πρωί στέλνουν μήνυμα για να πάρουν άδεια από τον Χαρδαλιά, τα μέτρα δεν είναι για όλους τα ίδια! 

Όλη η Ελλάδα δυσανασχετεί που δεν μπορεί να αθληθεί αλλά υπάρχει μια ομάδα που δεν καταλαβαίνει από απαγορεύσεις και συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις χωρίς να κρατά τα προσχήματα, δεν άλλαξε καν την ώρα της προπόνησης και τι που νυχτώνει νωρίτερα ? έχει καλούς προβολείς που τους ανάβει.

Τι και αν έγινε καταγγελία στην αστυνομία? (σύμφωνα με πληροφορίες μας έχει ξεπεράσει η καταγγελία τα όρια της μικρής κοινωνίας και έχει φτάσει στα κεντρικά).

Δεν έγινε και τίποτα αφού όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους.

Μια μικρή  κοινωνία που η ''κουτοπονηριά''  θέλει να δημιουργήσει  προβάδισμα σε περίπτωση που ξεκινήσει το πρωτάθλημα. 

Τώρα για τον Έλληνα προπονητή αλλά και για τις Ελληνίδες αθλήτριες το μόνο που έχουμε να δηλώσουμε είναι ότι ας κόψουν τα περί ηθικής, απλά ας αναρωτηθούν πως θα κοιτάξουν τις συμπαίκτριες τους στα μάτια όταν συναντηθούν στην Εθνική ομάδα.

Για να δούμε θα σταματήσουν ή θα δημοσιεύσουμε  την νέα ιστορία με ομάδα από την Μαγαδασκάρη… με τίτλο ''η Επανάσταση του Φλωρινόπουλου'' του Έλληνα ακτιβιστή που βρέθηκε στην νησιώτικη χώρα της Μαγαδασκάρης να μαζεύει φάβα και ξεκίνησε την μεγάλη επανάσταση των σκλάβων.


Σχετικά Άρθρα