Τάσος Τριανταφύλλου - Ένας ''κανονικός'' παράγοντας υποψήφιος για το διοικητικό συμβούλιο της ΕΟΠΕ

22/03/2021 20:22688Απόψεις
Ετικέτες: Τάσος ΤριανταφύλλουΜιχάλης ΤριανταφυλλίδηςΑ.Σ.ΠΕ. Θέτις Βούλας
be a maverick

Ο Τάσος Τριανταφύλλου κατεβαίνει υποψήφιος με τον συνδυασμό του ΜιχάληΤριανταφυλλίδη  για το διοικητικό συμβούλιο της ΕΟΠΕ.
Ο Τάσος Τριανταφύλλου στο επάγγελμα είναι δικηγόρος ενώ είναι και καθηγητής της Νομικής στο πανεπιστήμιο της Κομοτηνής.
Ξεκίνησε από έφορος της Θέτιδας και όταν ανέλαβε πρόεδρος οδήγησε την ομάδα της Βούλας από το τοπικό στην Α1 γυναικών, δεν την ανέβασε την ομάδα μόνο κατηγορία αλλά την καθιέρωσε στις ισχυρότερες ομάδες της Ελλάδας.
Ο Τάσος Τριανταφύλλου οδήγησε την ομάδα σε άλλα επίπεδα χτίζοντας το όνομα της και η φερεγγυότητα της είναι στην κορυφή! 
Με έργα, ο εν λόγω παράγοντας, δείχνει τον δρόμο πως θέλουμε τις ομάδες στην Α1. Ένας παράγοντας που υπερβαίνει τα στενά όρια του ενός συνδυασμού και πρέπει να υπερψηφιστεί από όλους τους εκπροσώπους των σωματείων!  

Ο Τάσος Τριανταφύλλου, Πρόεδρος Α.Σ.Π. ΘΕΤΙΣ Βούλας δήλωσε:
“Κοιτώντας το παρόν του ελληνικού βόλεϊ, αντιλαμβανόμαστε ότι για να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον χρειαζόμαστε κάτι νέο, κάτι διαφορετικό. Αυτή την αναγκαία αλλαγή σε πολλούς τομείς του αγαπημένου μας αθλήματος μπορεί να εγγυηθεί ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης, ένας ικανός και καταξιωμένος στον χώρο του άνθρωπος που διακρίνεται για το ήθος και την ευπρέπειά του. Τα στοιχεία της προσωπικότητάς του γίνονται αμέσως αντιληπτά σε κάθε συνομιλητή του και αξίζει να του δοθεί η δυνατότητα να πραγματοποιήσει με σκληρή δουλειά το όραμά του για την προσδοκώμενη από όλους μας πρόοδο και την ανάπτυξη του ελληνικού βόλεϊ. Βρίσκομαι δίπλα στον Μιχάλη Τριανταφυλλίδη και στον αγώνα του γιατί θεωρώ ότι ήρθε η ώρα να ξεφύγουμε από την πραγματικότητα, η οποία από πολλούς μόνο ως ζοφερή χαρακτηρίζεται.”


Σχετικά Άρθρα