back to top

Ταρνατόρος: «Θέλω και τις 10 ομάδες στην ΕΡΤ» (vid)

Διαβάστε Επίσης

Ο Παντελής Ταρνατόρος, ως πρόεδρος της ΕΣΑΠ, απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με τη νέα σεζόν και την επερχόμενη Volleyleague.

Αναλυτικά:

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος μίλησε για την επανεκλογή του, για τον αριθμό των ομάδων στο πρωτάθλημα, τον αριθμό των ξένων, την ανανέωση της συνεργασίας με την ΕΡΤ και για το εάν ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στη Δημόσια Τηλεόραση. Εκανε αυτοκριτική για την αδυναμία (επί του παρόντος) εύρεσης νέου χορηγού και έστειλε μήνυμα στους Έλληνες αθλητές:

«Eυχαριστώ όλα τα μέλη του Δ.Σ. που με τίμησαν για άλλη μία φορά στη θέση του προέδρου. Έχουμε πολλά σχέδια και πολύ δουλειά να κάνουμε. Κάθε χρόνο κάνουμε κάτι καλύτερο. Για τη νέα θητεία με σκοπό να βελτιωθούν οι ομάδες οργανωτικά, διοικητικά και αγωνιστικά. Χαιρόμαστε που εφέτος ανέβηκαν ο Φλοίσβος και ΟΦΗ, που είναι δύο σύλλογοι χωρίς προβλήματα κι έτσι δεν θα χάσουμε χρόνο. Θα έχουμε 10 ισχυρές ομάδες. Υπόσχομαι πως θα δείτε ένα πολύ ωραίο πρωτάθλημα».

Σχετικά με τον απολογισμό της σεζόν 2023-24: «Με μία φράση θα σας πω πως όλοι που ασχολούμαστε με το βόλεϊ αδικούμε πολύ τους εαυτούς μας. Στους απολογισμούς που παρουσιάστηκαν σήμερα για τις σεζόν 2022-23 και 2023-24 αποδείχτηκε πως το ανδρικό βόλεϊ και ειδικά η Volley League είναι πολύ ωραίο προϊόν, το παρακολουθεί πολύς κόσμος και αυτό αποδεικνύεται από τις τηλεθεάσεις της ΕΡΤ, την επισκεψιμότητα στο Live Streaming και την άνοδο της επισκεψιμότητας των social media».

Για τη συνεργασία με την ΕΡΤ: «Μας έχει βοηθήσει πολύ η ΕΡΤ και έχουμε πολύ μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Και με τους χορηγούς και τις ομάδες και με τους παίκτες και τους προπονητές πρέπει να δημιουργήσουμε κλίμα εξωστρέφειας. Αυτό λείπει από το προϊόν μας. Εφόσον και οι ομάδες μας πάνε καλά στα Ευρωπαϊκά κύπελλα και κάνουν επιτυχίες, είμαστε αισιόδοξοι πως θα αποτελέσουμε τη βιτρίνα του ανδρικού βόλεϊ και όχι μόνο».
«Και οι 10 ομάδες»

«Θέλω να ευχαριστήσω την ΕΡΤ. Είναι ο βασικός χορηγός μας. Όλα αυτά τα χρόνια μας στηρίζει, γινόμαστε καλύτεροι μέσα από την ΕΡΤ και γίνονται και εκείνοι καλύτεροι. Έχουμε πάρει διαβεβαιώσεις πως οι μεταδόσεις στο νέο πρωτάθλημα θα είναι ακόμα καλύτερες. Θα κοιτάξουμε να βρούμε τις κατάλληλες ώρες και ημέρες για τις μεταδόσεις όχι μόνο από τα αστικά κέντρα αλλά και την περιφέρεια. Η περιφέρεια είναι ο αιμοδότης των ομάδων. Είμαστε κοντά με την οικογένεια της ΕΡΤ.Του χρόνου θα δείτε πολύ ωραία πράγματα και το πιθανότερο θα δείτε και τις 10 ομάδες. Ελπίζω πως όλα θα καλά και θα δούμε για πρώτη φορά μετά από καιρό και τις 10 ομάδες του πρωταθλήματος στην ΕΡΤ. Θα εξαρτηθεί και από το οικονομικό κομμάτι. Ελπίζω πως και οι 10 ομάδες θα είναι στην ΕΡΤ».

Για τον αριθμό των 10 ομάδων στο πρωτάθλημα: «Παραμένουμε στην αρχική μας απόφαση για 10 ομάδες τη σεζόν 204-25. Δεν έχουμε πρόβλημα να γίνουν 12 οι ομάδες στην κατηγορία αλλά προϋπόθεση είναι η αύξηση των ξένων από 4 σε 5».

Η αυτοκριτική για τον χορηγό: «Για να προχωρήσει καλύτερα το πρωτάθλημα πρέπει να έχει έναν χροηγό. Πράγματι η έλλειψη ενός μεγάλου χορηγού πιστώνεται στα αρνητικά μας παρότι έχουμε ανεβάσει τα έσοδα μας. Κάνουμε επαφές. Δημιουργούμε τμήμα μάρκετινγκ και μέσω εξωτερικών συνεργατών πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».

Ευχές και μήνυμα στους αθλητές: «Ολα τα σωματεία είναι υπέρ του Έλληνα αθλητή. Έχουμε καλούς Έλληνες αθλητές αλλά δεν έχουμε πολλούς Έλληνες αθλητές για αυτό ζητάμε και την αύξηση των ξένων. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αθλητές και ειδικά στους διεθνείς που είναι στις Εθνικές ομάδες και εφόσον πάνε όλα καλά θα είμαστε πάντα κοντά τους».

 

spot_img

Περισσοτερα

Φεύγει ο Στερν από τον Ολυμπιακό

Αποκάλυψη του volleyland, για τον Σλοβένο διαγώνιο του Ολυμπιακού Αποτελεί, το βαρύ πυροβολικού του Ολυμπιακού, από το 2022,...

Κηφισιά: Επενδύει στο μέλλον με Κονίδη

Σε μια σημαντική μεταγραφή προχώρησε ο ΑΟΠ Κηφισιάς. Ο σύλλογος των βορείων προαστείων ανακοίνωσε την έναρξη της...

Παναθηναϊκός: Δικός του ο Έλγκερτ

Συνεχίζεται το μεταγραφικό ντεμαράζ για την ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού. Μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του...