Τα πάντα καταρρέουν και ο ΠΑΣΑΠ επιμένει στο ''παραμυθάκι'' του!

14/02/2021 02:001572Απόψεις
Vaat
Ετικέτες: ΠΑΣΑΠ
be a maverick

Εδώ και τρεις μήνες ακούμε τον ΠΑΣΑΠ να ζητάει και καλά την επανέναρξη του πρωταθλήματος αλλά δεν είδαμε καμιά κινητοποίηση!
 

   Του Στάθη Νικολούζου

Έχοντας την καραμέλα ότι πρέπει να υπάρχει επανέναρξη του πρωταθλήματος της pre league αλλά χωρίς να μπορεί να πείσει για τις προθέσεις του! Αν  ήταν ειλικρινείς οι προθέσεις του θα ζήταγε από τους αθλητές και τις αθλήτριες να κάνουν αποχή μέχρι η κυβέρνηση να υποκύψει και ανοίξει όλα τα πρωταθλήματα! 
Βέβαια το μόνο σίγουρο είναι ότι πλέον χάθηκε η ευκαιρία για να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα!

Ο λόγος απλός και μόνο ένας τυφλός δεν τον βλέπει!

Υπό φυσιολογικές συνθήκες στις 15 Απριλίου θα έπρεπε να είχαν ολοκληρωθεί όλα τα πρωταθλήματα και τώρα κάποιοι θέλουν να ξεκινήσουν αφού δεν έχει πραγματοποιηθεί ούτε η πρώτη αγωνιστική στην Pre League και στην Α2 σε άντρες και γυναίκες! 
Οι τραυματισμοί της Α1 μας δείχνουν ότι δεν μπορούμε να πάμε σε ένα πρωτάθλημα Τετάρτη – Σάββατο αλλά ούτε να ξεκινήσει αν δεν υπάρχει μια περίοδος προετοιμασίας τουλάχιστον 6 με 7 εβδομάδων! 
Ας μην ξεχνάμε ότι όλοι αυτοί οι αθλητές και οι αθλήτριες έχουν να παίξουν επίσημο αγώνα από τις 13 Μαρτίου του 2020 και αν γίνουν όλα όπως τα θέλει ο ΠΑΣΑΠ θα ξαναγίνει επίσημος αγώνας ύστερα από 13 μήνες! 
Σε ένα πρωτάθλημα των 20 αγωνιστικών χρειάζονται τουλάχιστον 4 μήνες να ολοκληρωθεί αν υπολογίσουμε και το διάστημα του ΠΑΣΧΑ εκτός και αν θέλουν να αγωνιζόμαστε και το Μεγάλο Σάββατο! 
Δηλαδή ένα πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει στις 15 Απριλίου θα ολοκληρωθεί τον Δεκαπενταύγουστο, μεγάλη η χάρη μας! Και για να ολοκληρωθεί τον  Δεκαπενταύγουστο θα πρέπει να έχουμε και τουλάχιστον 4 εμβόλιμες αγωνιστικές γιατί αλλιώς θα πάμε για Σεπτέμβριο.
Όχι να παίξουμε λέει ο ΠΑΣΑΠ! 

Όταν ένα συνδικαλιστικό όργανο, τα έχει μπερδεμένα ώστε να πληρώνει με μισθό τον για χρόνια πρόεδρο του (πρώην) ακόμα και όταν έχει αποχωρήσει από την ενεργό δράση, δεν περιμένεις να έχει ένα μακρόπνοο πλάνο για την επιστροφή στην κανονικότητα με ασφάλεια! 

Η ΕΟΠΕ πρέπει να οδηγήσει στην κανονικότητα το άθλημα με ασφάλεια για τους αθλητές και τις αθλήτριες και χωρίς να κάνει άλλες περικοπές! 

Πρέπει από τώρα να προγραμματίσει την επόμενη αγωνιστική περίοδο και να αρχίσει όσο το δυνατόν νωρίτερα γίνεται! 
Την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου ή την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου πρέπει να ξεκινήσουν ΟΛΑ τα πρωταθλήματα! Είναι αναγκαίο να συμβεί κάτι τέτοιο ώστε ακόμα και αν μας έχει κτυπήσει πάλι η πανδημία να έχει ολοκληρωθεί ένα μεγάλο μέρος του πρωταθλήματος! 

ΥΓ1. Επειδή υπάρχουν ομάδες που ΔΕΝ έδωσαν αθλήτριες στην Α1 να δω την επίσημη θέση του ΠΑΣΑΠ!

ΥΓ2. Όσο για τις ομάδες που όλο αυτό το διάστημα έκαναν προπόνηση καλό είναι να αποζημιώσουν τους αθλητές και τις αθλήτριες τους! 

ΥΓ3. Επειδή σε αυτή την χώρα δεν ζούμε μόνοι μας, για να ξεκινήσουν οι pre league σε άντρες και γυναίκες αλλά και η Α2 επίσης σε άντρες και γυναίκες Πρέπει πρώτα η ΓΓΑ να ανάψει το πράσινο φως σε Α1 Πόλο (άντρες και γυναίκες), σε Χαντ μπολ Α1 (άντρες και γυναίκες), Μπάσκετ Α1 γυναικών, ποδόσφαιρο Α1 γυναικών! Και αν ανοίξουν την preleague στο βόλεϊ θα πρέπει να ανοίξουν    σε όλα αυτά τα αθλήματα και τις δεύτερες κατηγορίες! 

ΥΓ4. Δεν βλέπω τον ΠΑΣΑΠ να παίρνει θέση για το στοίχημα στο άθλημα, όλη η προσπάθεια σταμάτησε στα επιδοτούμενα προγράμματα ενημέρωσης από την Ε.Ε.?

ΥΓ5. Τι έχει να πει ο ΠΑΣΑΠ για τους 25 διαγνωσθέντες στην Α1 αντρών? Δεν είδαμε ούτε μία ανακοίνωση από τον ΠΑΣΑΠ την στιγμή που το ¼ των αθλητών που αγωνίζονται στην volleyleague έχουν διαγνωστεί με covid-19. Πρόσφατα είδαμε τον πρόεδρο του ΠΑΣΑΠ να αγωνίζεται με μάσκα… Άραγε τι λένε οι γιατροί για αυτό? Αυτή είναι η απάντηση του ΠΑΣΑΠ στην επιδημία? 

 

 

 

 

VaatSquare

Σχετικά Άρθρα