Τα κουρασμένα παλικάρια!

03/10/2019 18:571226Απόψεις
Ετικέτες: Στάθης Νικολούζος
be a maverick

Στην ΕΣΑΠ έμειναν από ενέργεια οι ομάδες σε αντίθεση με το γυναικείο που οι ομάδες είναι foull ενέργεια αλλά ξέμεινε η ΕΟΠΕ!

Λίγες μόνο ημέρες πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων σε άντρες και γυναίκες υπάρχει μεγάλη ένταση και τίποτα δεν δείχνει να πηγαίνει στον σωστό δρόμο.
Στους άντρες η διοίκηση της ΕΣΑΠ προσπαθεί να παρακινήσει τους παράγοντες να βάλουν ''μπρος'' τις ομάδες που δείχνουν να έχουν ξεμείνει από ενέργεια.
Παρά τις προσωπικές προσπάθειες του Παντελή Ταρνατόρου το φετινό πρωτάθλημα δείχνει να είναι τσεκουρωμένο και ειδικών συνθηκών αφού με το ζόρι θα μαζευτούν 9-10 ομάδες.
Οι παράγοντες αφού για χρόνια έκαναν κακό προγραμματισμό  με τα προβλήματα να συσσωρεύονται δείχνουν ότι με δυσκολία πλέον αναπνέουν και χρειάζονται επειγόντως να μπουν σε μηχάνημα τεχνικής υποστήριξης.

Κάτι που δεν θα είναι εύκολο, συμπαρασύροντας όλο το Ελληνικό βόλεϊ. 

Σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση κινούνται οι ομάδες στο πρωτάθλημα γυναικών που το φετινό αναμένεται να εντυπωσιάσει ακόμα και τους περισσότερους  δύσπιστους.

Πλούσια ρόστερ, ομάδες μεγάλα κλαμπ, δύο νησιά που θέλουν να κρατήσουν τις ψηλές βαθμολογικές   θέσεις των προηγούμενων ετών, συμμετοχές σε τουρνουά του εξωτερικού είναι λίγα από αυτά που συμβαίνουν φέτος και δείχνουν ότι το πρωτάθλημα θα είναι διαφορετικό και ΝΑΙ υπάρχει πολύ θετική ενέργεια   στους παράγοντες των ομάδων που τρέχουν όλα αυτά.

Την ίδια στιγμή η  ΕΟΠΕ  δείχνει να μην έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει στο καλύτερο πρωτάθλημα που είναι υπεύθυνη. 

Η ανυπαρξία σε όλο το μεγαλείο της!

Το γραφείο τύπου κουρασμένο από τις καλοκαιρινές του εξορμήσεις σε beach, Τουρκία κλπ δεν έχει βρεί χρόνο να ανεβάσει τα ρόστερ των ομάδων,  το πρόγραμμα αλλά και να ετοιμάσει ένα πρόμο για το πρωτάθλημα που όλοι περιμένουν να σώσει την υπόληψη του αθλήματος.

Ψιλά γράμματα αυτά θα μου πείτε αφού δεν έχει γίνει ούτε συνάντηση των ομάδων έστω και με skype (όπως πέρσι).

Από χορηγό και τηλεόραση μην ρωτάτε αφού ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ασχολείται με αυτά τα θέματα παρά μόνο πιέζουν τις ομάδες για να εισπράξουν παράβολα, πρόστιμα και να θέλουν να δείξουν μια πυγμή που δεν είναι καν αυτόφωτη αλλά τους την δίνει η προσωρινή ή μόνιμη θέση που κατέχουν! 

Αυτές είναι οι αδικίες, στην ΕΣΑΠ ο πρόεδρος προσπαθεί να δώσει  ενέργεια στους παράγοντες και στην ΕΟΠΕ προσπαθούν να πάρουν από την ενέργεια των ομάδων! 
Ένας συγχρονισμός ρε παιδιά!

ΥΓ. Σε χαλεπούς καιρούς γινόταν και παρουσίαση του πρωταθλήματος… τώρα μόνο περηφανευόμαστε για το Τίποτα!   

Στάθης Νικολούζος     

Για να μαθαίνουν οι ''Νέοι'' ... Γιατί οι περισσότεροι δεν ήταν καν καλεσμένοι 

 


Σχετικά Άρθρα