Στους "8" το ΓΕΛ Λουτρακίου

08/04/2017 02:141207Αναπτυξιακά Πρωταθλήματα/ Υποδομές
Ετικέτες: ΓΕΛ ΛουτρακίουΓΕΛ Καματερού
be a maverick

Σε δαιμονιώδη φόρμα οι μαθήτριες του ΓΕΛ Λουτρακίου κέρδισαν και τις μαθήτριες του ΓΕΛ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ. 

Στον αγώνα που διεξήχθη το πρωί στο κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου για το σχολικό πρωτάθλημα Volley ΓΕΛ Μαθητριών κέρδισαν με 2-0 σετ και πέρασαν στην επόμενη φάση.

Τι και αν αγωνίζονται σε καθημερινή βάση αν υπολογίσει κανείς και τους αγώνες που δίνουν με την ομάδα του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ. 

Ούτε απο κούραση καταλαβαίνουν ούτε τίποτα.

Με το αγαπημένο τους σκορ 2-0 μετά την ομάδα του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας σειρά είχε σήμερα η ομάδα του ΓΕΛ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ να γνωρίσει την ήττα και τον αποκλεισμό.

Η σημερινή τους νίκη έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία αφού οι φιλοξενούμενες είχαν μια πολύ καλή ομάδα και αν δεν έπεφταν πάνω στις Λουτρακιώτισσες θα είχαν περάσει σίγουρα στην επόμενη φάση.

Αντιστάθηκαν όσο μπορούσαν ειδικά στο 2ο σέτ προσπάθησαν στο τέλος να κάνουν κάτι αλλά ατύχησαν γιατί οι γηπεδούχες ήταν ποιο έμπειρες και λίγο πιο τυχερές και πήραν το εισιτήριο στην επόμενη φάση. 

Και όσο για την κερκίδα???
Μπορεί σήμερα να μην ήταν γεμάτη αλλά οι λίγοι συμμαθητές και συμμαθήτριες του ΓΕΛ Λουτρακίου που βρέθηκαν στην κερκίδα είχαν φτιάξει τέτοια ατμόσφαιρα που αν περνούσε κανείς απέξω θα νόμιζε ότι μέσα δεν έπεφτε καρφίτσα. 
Και σε αυτόν τον αγώνα δεν θα μπορούσε να λείπει ο Αντιδήμαρχος Λουτρακίου κ. Τάσος Σακελλαρίου αφού σε κάθε φάση δεν έχανε την ευκαιρία να εμψυχώνει τις Λουτρακιώτισσες.  

Επόμενος σταθμός για τις Πρωταθλήτριες μετά το Πάσχα η Πάτρα … και το ταξίδι συνεχίζεται… 

 

Πηγή: korinthosnews.grΣχετικά Άρθρα