back to top

Στον Παναθηναϊκό ως ακραία η Μάρα Ράπτη!

Διαβάστε Επίσης

Σε μία ακόμη κίνηση εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου προχώρησε ο Παναθηναϊκός, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τη Μάρα Ράπτη.

ΑΟ Θήρας: Έκλεισε την Κεραμιτσοπούλου

Η Ράπτη είναι 28χρονών και αγωνίζεται σε όλη της καριέρα ως ακραία επιθετικός. Την περσινή χρονιά επέστρεψε στην ΑΕΚ, ύστερα από τρία χρόνια απουσίας και μεσούσης της σεζόν άλλαξε ρόλο και αγωνίστηκε ως λίμπερο μετά τη φυγή της Γεωργίαδου και τον ερχομό της Γκιούρδα.

Στον Παναθηναϊκό υπέγραψε ως ακραία και μαζί με τις Μικάγια Γουάιτ, Μόνικα Φεντούσιο και Μανωλίνα Κωνσταντίνου αναμένεται να είναι τα «φτερά» των πρασίνων.

Η Ράπτη έχει επίσης αγωνισθεί στον Απολλώνιο, πανηγυρίζοντας μάλιστα την άνοδο από την Pre League τη σεζόν 2022/23. Στο Αιγάλεω, στην Άρτεμης Κορυδαλλού και στον ΑΟ Πορφύρα.

Πηγή φωτογραφίας: MaraRapti

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Ο Κουβανός Χοσέ Άλβαρεζ ο νέος πύργος του ΠΑΟΚ...

Ο ΠΑΟΚ έψαχνε το τελευταίο διάστημα έναν κεντρικό που όχι μόνο θα πλαισιώσει τον Νικολάι Κόλεφ αλλά...

Σε Live Streaming το φιλικό της Εθνικής γυναικών με...

Φιλική αναμέτρηση με το Αζερμπαϊτζάν θα δώσει η Εθνική ομάδα γυναικών (20/5, 19:00). Αυτό θα είναι το πρώτο...

Η ανανεωμένη «Χρυσή Βίβλος» της ΕΣΑΠ

Η ΕΣΑΠ δημοσίευσε τη νέα χρυσή βίβλο στην οποία και αναφέρει πως από το 1941 έως το...
spot_img