back to top

Στον Φοίνικα Σύρου ο Θάνος Τερζής

Διαβάστε Επίσης

Βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο Θάνος Τερζής που ήταν από τους άτυχους του καλοκαιριού, καθώς δίχως να φταίει έμεινε χωρίς δουλειά.

Ο Θάνος Τερζής πήρε το καλοκαίρι τη μεγάλη απόφαση να αφήσει τον ΠΑΟΚ και να αναλάβει τον ρόλο του πρώτου προπονητή στους Πρωταθλητές Πεύκων, με την τύχη όμως να του γυρνάει την πλάττη.

Ως γνωστόν, στα μέσα του Ιουλίου η ομάδα των Πεύκων ανακοίνωσε πως δεν θα συμμετάσχει τη φετινή σεζόν στην πρώτη κατηγορία και αυτό ανάγκασε τον Θάνο Τερζή να ψάχνει δουλειά τη στιγμή που οι περισσότερες θέσεις είχαν ήδη καλυφθεί.

Τελικά ο Έλληνας προπονητής θα επιστρέψει σε γνώριμα λημέρια, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Φοίνικα Σύρου για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στις Κυκλάδες θα πάει ως άμεσο συνεργάτης του Νίκου Ζαλμά, ο οποίος διαδέχθηκε τον Ίλιτς ως πρώτος προπονητής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τερζής στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Σύρο τη σεζόν 2013-14 όταν η ομάδα από τις Κυκλάδες έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του πρωταθλήματος αλλά και τον τελικό του λιγκ καπ.

Αυτή θα είναι και η πρώτη δουλειά του Θάνου Τερζή στο αντρικό βόλεϊ. Ουσιαστικά από τη στιγμή που σταμάτησε να αγωνίζεται υπήρξε προπονητής μόνο στις μικρές ομάδες του ΠΑΟΚ, όντας βοηθός και έχοντας υπάρξει υπηρεσιακός στην πρώτη ομάδα.

Όλα αυτά σε μία σεζόν όπου οι απαιτήσεις έχουν ανέβει για τον Φοίνικα Σύρου. Η ομάδα από τις Κυκλάδες θέλει να αφήσει πίσω της όσα έγιναν πέρυσι και να διεκδικήσει και πάλι τις υψηλές θέσεις όπως μας έχει συνηθίσει να  κάνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Το βιολί του… ο Πειραϊκός ακάθεκτος με 14-0 νίκες...

Πρεμιέρα του Β γύρου για την Τοπική 2 γυναικών ΕΣΠΕΔΑ με την κατάσταση να μένει αμετάβλητη. Ο...

Παπαδόπουλος: «Είναι πάντα μισά-μισά τα συναισθήματα όταν πάει έτσι...

Ο Άρης που προηγήθηκε με 2-0 σετ, έχασε δύο ευκαιρίες για να πάρει το τρίποντο απέναντι στον...

Συλλυπητήρια της Ε.Ο.ΠΕ. για τον θάνατο του Μίμη Δομάζου

Στο πένθος βυθίστηκε το ελληνικό ποδόσφαιρο και η οικογένεια του Παναθηναϊκού, καθώς ο Μίμης Δομάζος άφησε την...
spot_img