Στην μαγευτική Σαντορίνη το final 4 κυπέλλου γυναικών;

Ο δήμος Σαντορίνης ζήτησε σήμερα επίσημα με έγγραφο του, το final4 Κυπέλλου γυναικών που θα διεξαχθεί το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου.
Είναι μια ευκαιρεία να αποκτήσει το final4 την χαμένη του αίγλη και η διοργάνωση να είναι σε ευρωπαικά στάνταρ αφού η εμπειρία των ανθρώπων του νησιού είναι μεγάλη! Έχουν διοργανώσει δύο φορές final4 κυπέλλου αλλά και κάθε χρόνο διοργανώνουν τα Νομίκεια το καλύτερο τουρνουά μακράν από το δεύτερο που γίνεται στην χώρα μας.
Ο δήμος αναλαμβάνει όλα τα έξοδα από την μετάβαση έως και την πλήρη φιλοξενεία των ομάδων.
Η διοίκηση Καραμπέτσου βρήκε έναν απρόσμενο σύμαχο και είμαστε σύγουροι ότι θα διοργανωθεί το καλύτερο final4 και θα είναι μια αληθινή γιορτή για το βόλει! 
Ο δήμος Σαντορίνης κατέθεσε την πρόταση και δεσμεύεται ακόμα και στην περίπτωση που η ομάδα του νησιού δεν συμμετέχει!
Το δελτίο τύπου του δήμου:

”Ο Δήμος Θήρας και το ΔΑΠΠΟΣ υπέβαλαν χθες (Πέμπτη 25/01) αίτημα για την ανάληψη της διοργάνωσης τουFinalFourΚυπέλλου Ελλάδας Γυναικών Α1 Βόλεϊ, στο κλειστό γήπεδο ΔΑΠΠΟΣ στη Σαντορίνη.

Με επιστολή τους προς το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής ΟμοσπονδίαςΠετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ), ο Δήμος Θήρας και το ΔΑΠΠΟΣ ζητούν τη διοργάνωση του FinalFour, το οποίο θα διεξαχθεί αρχές Μαρτίου (02-03  Μαρτίου). Για τη διεξαγωγή της διοργάνωσης αιτήματα έχουν υποβάλλει επίσης η Άμφισσα και ο Βόλος.

Η Σαντορίνη διαθέτει ένα υπερσύγχρονο γήπεδο, χωρητικότητας 800 καθήμενων φιλάθλων, με χώρο στάθμευσης, φυσικοθεραπευτήριο, απινιδωτή, γιατρό και ασθενοφόρο το οποίο βρίσκεται μόνιμα έξω από το γήπεδο,  2 σύγχρονα αποδυτήρια για τις ομάδες, αποδυτήρια διαιτητών αλλά και αίθουσα για την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, WiFiκαι αρίστης ποιότητας συστήματα ήχου.
Παράλληλα, στο πλαίσιο της διοργάνωσης η μετακίνηση των ομάδων, των συνοδών και των μελών της ΕΟΠΕ θα γίνει αεροπορικώς, ενώ έχει εξασφαλιστεί η διαμονή και η σίτισή τους.
Επιπλέον, υπάρχει πρόβλεψη για τη μεταφορά και φιλοξενία του προσωπικού της ΕΡΤ για την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων καθώς και της μεταφοράς του φορτηγού με τοtaraflex και τις πινακίδες led(με πλοίο).

Η εμπειρία του Δήμου Θήρας και του ΔΑΠΠΟΣ σε αντίστοιχες διοργανώσεις – SuperCupΑνδρών 2010, FinalFourΓυναικών 2013, καθώς και το ετήσιο τουρνουά ‘’Νομίκεια’’ (που λαμβάνει χώρα τα 5 τελευταία συναπτά έτη) – αποτελεί εγγύηση για μία άρτια και επιτυχημένη διοργάνωση αντάξιας των απαιτήσεων και των υψηλών προδιαγραφών της ΕΟΠΕ.”

spot_img

Περισσοτερα

H PVF, η Χίπε και η νέα πραγματικότητα

Μία νέα πραγματικότητα διαμορφώνεται με τη νεοσύστατη λίγκα της Αμερικής. Γράφει ο Ιάσονας Μίσχος Το όνειρο πολλών παικτριών από...

Οι «πτήσεις« του Ελληνικού βόλεϊ στο εξωτερικό επιβεβαίωση για...

Όλο και περισσότερες αθλήτριες κάνουν το βήμα για το εξωτερικό, κάτι που δείχνει την βελτίωση που υπάρχει...

Ένα IRON DOME για τον Στέφανο Λεμονίδη

Τελικά τα play offs εμπνέουν. Πριν 2 χρόνια, λίγο μετά τους τελικούς ΟΣΦΠ και ΠΑΟ στο βόλλεϋ...