Στην Κατερίνη ο Γιώργος Καραμπέτσος, βρέθηκε στην προπόνηση του Αιόλου

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ βρίσκεται στην Κατερίνη και βρήκε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους παράγοντες του Αιόλου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ομοσπονδίας:

Στο κλειστό γυμναστήριο που στεγάζονται οι ακαδημίες του Αίολου Κατερίνης βρέθηκε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Καραμπέτσος μαζί με τον γενικό γραμματέα Νεκτάριο Χαλβατζή.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην πόλη της Μακεδονίας για την τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος κοριτσιών Κ18, ο προεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. παρακολούθησε την προπόνηση της ομάδας παγκορασίδων του συλλόγου.

Κατά την διάρκεια της παρουσίας του συνομίλησε με τους παράγοντες του Αίολου Κατερίνης που κάνουν μεγάλη και δύσκολη προσπάθεια ανάπτυξης, όχι μόνο στο γυναικείο αλλά και στο ανδρικό βόλεϊ. Η Κατερίνη είναι από τις πόλεις με μεγάλη παράδοση στον αθλητισμό συνολικά και ειδικότερα στο βόλεϊ.

Ο Γιώργος Καραμπέτσος ενθάρρυνε τους παράγοντες να συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο, μίλησε με αθλητές και αθλήτριες και τους είπε να συνεχίσουν να παλεύουν για τα όνειρά τους μέσα από τον αθλητισμό και το βόλεϊ.

spot_img

Περισσοτερα

Η Πετροπούλου νέα λίμπερο της Ελευσίνας

Ανακοινώθηκε η απόκτηση της. Ο Κέλεος Ελευσίνας ήρθε σε συμφωνία με τη Δήμητρα Πετροπούλου, η οποία αγωνίζεται ως...

Έτοιμη η Θεσσαλονίκη για άλλη μία γιορτή του μπιτς...

Ολοκληρώθηκαν οι προετοιμασίες. Η πόλη της Θεσσαλονίκης παρουσιάζεται έτοιμη για τη διεξαγωγή του THESSALONIKI MASTERS, με την καθιερωμένη...

Μετά την Τουρκία στην Πολωνία πρώην πασαδόρος του ΠΑΟΚ

To «σήκωσε» στην Τουρκία και πλέον ετοιμάζεται για μία ακόμη σεζόν στο κορυφαίο επίπεδο. Ο ΠΑΟΚ πέρυσι έφερε...