Σταματόπουλος: «Απόλυτο αουτσάιντερ, αλλά θα το παλέψουμε»

17/03/2017 16:47749Ελληνικές Διοργανώσεις Κύπελλο Ελλάδας Κύπελο Ελλάδας Ανδρών
Vaat
Ετικέτες: ΑΟ ΟρεστιάδαςΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΔΡΩΝΜπάμπης ΣταματόπουλοςΓιώργος Πεντίδης
be a maverick

Στη διάθεσή τους να παλέψουν, παρότι αυτοχαρακτηρίζονται ως το απόλυτο αουτσάιντερ, στάθηκαν ο προπονητής της Ορεστιάδας, Μπάμπης Σταματόπουλος και ο αρχηγός των ακριτών, Γιώργος Πεντίδης, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του Final 4 Κυπέλλου Ανδρών που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 18-19/03 στο «Αλεξάνδρειο».

Ο ΑΟ Ορεστιάδας, λίγο μετά και τον μαθηματικό υποβιβασμό στην Α2, θα αντιμετωπίσει αύριο την Κηφισιά στον πρώτο ημιτελικό (17:00, ΕΡΤ2).

Ο κόουτς των Εβριτών σημείωσε: «Αισθανόμαστε μεγάλη ικανοποίηση που συμβαδίζουν τα 15 χρόνια που έχει να κάνει η Θεσσαλονίκη Final 4 με τα χρόνια που έχει να παρουσιαστεί η Ορεστιάδα στην τελική φάση της διοργάνωσης. Μας έχει πικράνει ο υποβιβασμός και γι’ αυτό δεν μπορούμε να το χαρούμε όσο σε άλλη περίπτωση. Περάσαμε σημαντικά εμπόδια, το θέλαμε να έρθουμε και γι’ αυτό είμαστε εδώ. Αγωνιστικά είμαστε το απόλυτο αουτσάιντερ της διοργανώσης, αλλά όλα κρίνονται στο γήπεδο, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και θα το παλέψουμε».

Για το αν το πληγωμένο λιοντάρι είναι το πιο επικίνδυνο, ο Σταματόπουλος σχολίασε: «Αυτό δεν μπορώ να το πω από το μικρόφωνο, θα φανεί μέσα στο παρκέ. Είναι διαφορετικά τα παιχνίδια αυτά με του πρωταθλήματος. Υπάρχουν οι εκπλήξεις σίγουρα, εμείς θα βγάλουμε τον καλύτερο εαυτό μας μέσα στο γήπεδο, δεν ήρθαμε ούτε για βόλτα, ούτε για να χάσουμε και να φύγουμε. Να κάνουμε το καλύτερο για την ιστορική ομάδα που αποχαιρετά την Α1».
 

Πεντίδης: «Χαρούμενοι, αλλά και στεναχωρημένοι...»

Ο αρχηγός της Ορεστιάδας, Γιώργος Πεντίδης, είπε από την πλευρά του: «Η Ορεστιάδα επιστρέφει μετά από 15 χρόνια σε τελική φάση Κυπέλλου, είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ αλλά και στεναχωρημένοι που η ομάδα έπεσε στη Α2. Θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που έχουμε δείξει έως τώρα».

 

VaatSquare

Σχετικά Άρθρα