Στα οκτώ (8) έφτασαν τα κρούσματα στον Πορφύρα, ο κορονοϊός "χτύπησε" αθλήτριες, προπονητές και διοίκηση.

24/02/2021 13:40406volleyleague Γυναικών
Ετικέτες: ΑΟΦ Πορφύραςα1γυναικών
be a maverick

Μετά τα τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα που ανακοίνωσε ο σύλλογος του Πορφύρα χτες, σήμερα με νέα ανακοίνωση ο αριθμός αυξήθηκε κατά πέντε, φτάνοντας τα οκτώ συνολικά.

Η επίσκεψη στο «Μελίνα Μερκούρη» την περασμένη Τετάρτη, για την αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής κόντρα στην γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού,  ήταν η αιτία να βρεθούν θετικά στον Κορονοϊό οκτώ συνολικά άτομα στην ομάδα του Πορφύρα.

Μετά τα 17(!!!) κρούσματα στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, οι άνθρωποι του Πορφύρα την Δευτέρα πραγματοποίησαν ΜΟΡΙΑΚΑ τεστ και το βράδυ της ίδιας ημέρας ο σύλλογος ανακοίνωσε 3 κρούσματα ( 2αθλήτριες και ένα μέλος του προπονητικού τιμ).

Σήμερα Τετάρτη, και ενώ ήδη είχε αναβληθεί η προγραμματισμένη αναμέτρηση με την ΑΕΚ ο Πορφύρας με νέα ανακοίνωση του αναφέρει ότι ο αριθμός των θετικών δειγμάτων στον Μοριακό έλεγχο αυξήθηκε φτάνοντας τα 8 συνολικά.

Έξι αθλήτριες, ένα μέλος του προπονητικού τιμ και ένα μέλος της διοίκησης είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός, με την ευχή όλα τα μέλη της ομάδας να έχουν ταχεία ανάρρωση.

Τα κρούσματα στον Πορφύρα έχουν δημιουργήσει αναστάτωση όμως στην ομάδα του ΠΑΟΚ, καθώς τα δύο σωματεία αναμετρήθηκαν το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη και πλέον στον δικέφαλο του βορρά υπάρχει έντονη ανησυχία.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΡΦΥΡΑ:

«Μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου με μοριακά τεστ στην ομάδα βόλεϊ Γυναικών του ΑΟΦ Πορφύρας και την ενημέρωση μας για τα αποτελέσματα, βρέθηκαν ακόμα 5 μέλη της ομάδας μας θετικά στον Κορονοϊό.

Συνολικά, ο Πορφύρας έχει 8 κρούσματα ( 6 αθλήτριες, 1 μέλος του τεχνικού τιμ και 1 μέλος του διοικητικού προσωπικού ).

Ευχαριστούμε το ΡΕΑ και προσωπικά τον διαπρεπή γιατρό Αλέξανδρο Τζεφεράκο ( ο οποίος δείχνει στην πράξη ότι είναι άνθρωπος της προσφοράς και της αρωγής... ), όπως και την Διεύθυνση Μικροβιολογικού, για την άψογη υποστήριξη.

Παράλληλα, το ενδιαφέρον του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη και του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά Νίκο Πλατανησιώτη, για την εξέλιξη της υγείας των νοσούντων μελών της ομάδας μας, δίνει την αίσθηση ότι δεν είμαστε μόνοι σε αυτή την περιπέτεια.

Λειτουργώντας ως ορίζει το Υγειονομικό Πρωτόκολλο, ενημερώσαμε την ΕΟΠΕ και όλα τα άτομα που νοσούν είναι σε καραντίνα ενώ και η υπόλοιπη ομάδα ακολουθεί τις σχετικές οδηγίες ΕΟΔΥ και Πολιτικής Προστασίας.

Προς το παρόν, η κατάσταση της υγείας των 8 νοσούντων είναι ελεγχόμενη, ωστόσο, χρειάζεται προσοχή καθώς από τα 8 άτομα, τα 5 πήγαν χωρίς συμπτώματα στον μοριακό έλεγχο.

Ελπίζουμε το κακό να σταματήσει εδώ και τα 8 άτομα να ταλαιπωρηθούν κατά το δυνατόν λιγότερο.

Ονόματα δεν θα αναφέρουμε, σεβόμενοι προσωπικά δεδομένα, αλλά, ούτως ή άλλως, πονάμε και υποφέρουμε όλοι μαζί, ως ΟΜΑΔΑ...

Με την βοήθεια του Θεού, όλα θα πάνε καλά.

Ψυχραιμία και υπομονή.

Άλλωστε, η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη γιατί είναι μία πρωτόγνωρη και ιδιαίτερη κατάσταση, που θέλει αντοχές.

Υ.Γ. Και μη ξεχνάμε ότι η αξιοπρέπεια, προσωπική και συλλογική, κρίνεται στα δύσκολα. Εκεί που μετράς και ποια πρόσωπα ή φορείς σε νοιάζονται....Δε χρειάζεται να...αγωνίζεσαι για να τραβήξεις το ενδιαφέρον επειδή νοσείς...Η το έχεις κερδίσει στη ζωή και την πορεία σου ή όχι....»

 


Σχετικά Άρθρα