Σπύρος Σαραντίτης: Γιατί πρέπει να παίζουμε, Τετάρτη-Σάββατο, μετά από 3,5 μήνες αγωνιστικής απραξίας?

14/02/2021 00:46751
Ετικέτες: Σπύρος ΣαραντίτηςΟλυμπιακός
be a maverick

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Σπύρος Σαραντίτης μετά το τέλος του αγώνα με τον Αίαντα βρόντηξε και άστραψε.

Επιτέλους βρέθηκε ένας προπονητής να βάλει τα πράγματα στην θέση τους και να ζητήσει ευθύνες ακόμα και από την ομοσπονδία που ύστερα από 3,5 μήνες απραξίας έβαλε τους αγώνες Τετάρτη- Σάββατο – Τετάρτη! 

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε  στο olympiacossfp.gr :

''Δυστυχώς αποδεικνύεται ότι κάποιοι δεν σέβονται την υγεία των αθλητών.  Δεν τους ρώτησε κανείς αν μετά από τόσο μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας μπορούν να παίξουν. Υπάρχει κάποιος επίσημα να μας απαντήσει γιατί πρέπει να παίζουμε, Τετάρτη-Σάββατο, μετά από 3,5 μήνες αγωνιστικής απραξίας, βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία των αθλητριών. Τρεις μήνες δεν έχουμε παίξει ούτε φιλικό αγώνα και καλούμαστε να παίξουμε παιχνίδι πρωταθλήματος, που έχει ιδιαιτερότητες, ένταση και είναι αναμενόμενο να υπάρχει σοβαρός τραυματισμός.

Η Ομοσπονδία δεν είναι υπεύθυνη για αυτά; Που είναι αυτοί που φώναζαν να αρχίσει το πρωτάθλημα, τώρα που έχουμε 4 τραυματισμούς αθλητριών σε 2 αγωνιστικές; Επειδή κάποια αποφάσισαν ότι πρέπει να γίνει το πρωτάθλημα.

Αν υπάρχει ένα πρέπει, είναι ότι δεν πρέπει να τραυματίζονται αθλήτριες. Ποιος θα πάρει την ευθύνη για τους σοβαρούς τραυματισμούς που ήδη έχουν σημειωθεί και που δυστυχώς θα έρθουν και άλλοι. Όταν 3 μήνες, δεν μπορούσαμε να παίξουμε φιλικά, ούτε να κάνουμε διπλές προπονήσεις που βοηθούν στην ενδυνάμωση;

Από κει και πέρα για το άλλο κομμάτι το αγωνιστικό, είμαι υπερήφανος που είμαι προπονητής αυτής της ομάδας. Με αυτά τα κορίτσια, αυτό το επιτελείο και αυτούς τους συνεργάτες. Αλλά δεν είμαι καθόλου υπερήφανος που συμμετέχω σε αυτή την παρωδία της Volley League Γυναικών. 

Κάποιοι πανηγυρίζουν που παίζουμε σήμερα την 6η αγωνιστική όταν σε όλη την Ευρώπη έχουν φτάσει στην 23η αγωνιστική!''

 


Σχετικά Άρθρα