ΣΟΚ! Ο Σύψας τους ξεμπροστιάζει! Δεν έχουν στείλει ούτε αίτημα!

25/11/2020 18:591006Απόψεις
Ετικέτες: Λευτέρη ΑυγενάκηΓιώργος ΜαυρωτάςΝικόλαος ΣύψαςΜπλούνας Βασίλης
be a maverick

Κάθε ημέρα που περνάει και τα πρωταθλήματα δεν αρχίζουν βυθίζουν τις ομάδες στο άγνωστο και το χάος που δημιουργεί η στασιμότητα! 
Ενώ ο Αυγενάκης και ο Μαυρωτάς έχουν πει κατά επανάληψη ότι έχει εισηγηθεί θετικά για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων σήμερα μαθαίνουμε από τον γνωστό λοιμοξιολόγο κ Νικόλαο Σύψα ότι τουλάχιστον για τις Super League 2 και Football League δεν υπάρχει καν αίτημα έναρξης του πρωταθλήματος! 
Σημειώνουμε ότι αυτές οι δύο κατηγορίες είναι επαγγελματικές και κανείς δεν έχει φροντίσει να κάνει αίτημα στην επιτροπή! 

Όσοι λοιπόν περιμένετε απάντηση για το αν ξεκινήσει το βόλει καλύτερα αναρωτηθείτε αν υπάρχει αίτημα για το συγκεκριμένο θέμα! 

Απλοί ΨΕΥΤΕΣ που βρέθηκε ένας κανονικός δημοσιογράφος για να τους ξεμπροστιάσει.
Αυγενάκης και Μαυρωτάς έβαλαν χιλιάδες αθλητές σε αδράνεια που αυτό στο μέλλον θα οδηγήσει στην κατάρρευση του αγωνιστικού αθλητισμού! 
Διαβάστε την συνέντευξη του Βασίλη Μπλούνα για το    soccerplus.gr    που ρίχνει ΦΩΣ στο σκοτάδι που έχει επιβάλει και στην ενημέρωση η ΓΓΑ!

''Ένω όλοι αναμένουν από μέρα σε μέρα την απάντηση της Επιτροπής Λοιμοξιολόγων στο κοινό αίτημα του ποδόσφαιρου για άμεση έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2, αλλά και της Football League, το SoccerPlus επικοινώνησε με ένα από τα μέλη της Επιτροπής, το οποίο τοποθετήθηκε για το θέμα.
Διαβάστε στη συνέντευξη που ακολουθεί τι υποστηρίζει ο κ. Νικόλαος Σύψας, καθηγητής λοιμωξιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών κι ένα από τα πιο “οικεία” πρόσωπα λόγω της επικαιρότητας.
Κύριε Σύψα τι θα γίνει με την έναρξη Super League 2 και Football League; Eίμαστε κοντά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο;
Δεν έχει έρθει κάποιο αίτημα αυτή την στιγμή στην επιτροπή του υπουργείου για να ζητηθεί η γνώμη μας, άρα δεν μπορώ να σου δώσω κάποια σαφή απάντηση.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που υπάρχουν επί του συγκεκριμένου θέματος, η Ελλάδα είναι από τις ελάχιστες χώρες που δεν έχει ξεκινήσει κανένα πρωτάθλημα μικρότερων κατηγοριών από την Super League… 
Το ξέρω, μόνο εμείς και οι Ανδόρα είμαστε, αλλά δεν έχουμε εισήγηση και έτσι το θέμα δεν έχει συζητηθεί.

Όταν θα σταλεί το αίτημα επανέναρξης για αυτές τις δυο κατηγορίες, εσείς το βλέπετε θετικά ή αρνητικά; 
Εξαρτάται ποια θα είναι η πρόταση, ποιο θα είναι το σχέδιο τους. Αν μας φέρουν ένα σχέδιο επανέναρξης για τα πανηγύρια, ασφαλώς και θα πούμε όχι…

Αν για παράδειγμα οι δυο αυτές κατηγορίες δηλώσουν ότι μπορούν και είναι σε θέση να εφαρμόσουν τα ίδια πρωτόκολλα με την Supper League 1, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες για θετική απάντηση; 

Δεν μπορώ να σας πολύ εύκολα, γιατί στην επιτροπή υπάρχουν 30 άτομα. Απλά αυτή την στιγμή με τις τρέχουσες επιδημιολογικές συνθήκες, το κλίμα δεν είναι καλό για να προχωρήσει τώρα αυτό το ενδεχόμενο. Θα πρέπει πρώτα να βελτιωθεί το κλίμα. Πώς να κουβεντιάσουμε για την Super League 2, όταν δεν έχουμε μονάδες να βάλουμε τους ασθενείς μέσα. Δεν είναι σωστό και δεν είναι ηθικό. Αν υπάρξει μια κάμψη, που όλοι το ελπίζουμε, τότε αυτό θα είναι κάτι που θα μπορεί να συζητηθεί. Το να κάτσει η επιτροπή να κουβεντιάσει για την Super League 2 και την ίδια στιγμή να μετράμε 100 θανάτους… ''

Πηγή: https://soccerplus.gr

Σχετικά Άρθρα