Σκουτελάκος: «Θα δώσουμε γερές βάσεις για το μέλλον»

02/02/2017 18:58529Αναπτυξιακά Κοριτσιών
Ετικέτες: ΑΕΚaekvolley
be a maverick

Ο Χάρης Σκουτελάκος, προπονητής των Κορασίδων που πήραν το πρωτάθλημα της ΕΣΠΑΑ μίλησε στο aek.gr

Αναλυτικά όσα είπε:

"Καταρχήν είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα να δίνει βάση στα μικρά τμήματα των υποδομών. Με αυτόν τον τρόπο θα δώσουμε γερές βάσεις και θα καταφέρουμε να έχουμε συνέχεια ως ομάδα και τμήμα. Κι επειδή όταν γίνεται δουλειά το αποτέλεσμα αργά ή γρήγορα θα έρθει επιστέγασμα όλης αυτής της προσπάθειας είναι η χθεσινή διάκριση. Που όμως από πίσω της έχει μια δουλειά 3 χρόνων.

Ειδικά όλο αυτό το διάστημα που προηγήθηκε τα κορίτσια έχουν πιεστεί αρκετά ώστε να μπορέσουν να καλύψουν αδυναμίες που οφείλονται στο νεαρό της ηλικίας τους. Πολλά φιλικά, τουρνουά εντός και εκτός Αττικής (όπως στο Σοφικό και στην Νάξο) με δυνατές ομάδες συνέβαλαν στο να παρουσιαστεί η ομάδα μου έτοιμη για μια τέτοια διοργάνωση.

Τώρα όσον αφορά τον χθεσινό αγώνα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις παίκτριες μου για την προσπάθεια που έκαναν και έδειξαν τις δυνατότητες τους νικώντας μια πολύ μαχητικά ομάδα όπως αυτή τον Αμαζόνων. Στόχος μας πλέον είναι να δείξουμε αντίστοιχα καλή εικόνα και στο πρωτάθλημα των παγκορασίδων που ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα"


Σχετικά Άρθρα