Σημαντική συμφωνία της ΕΟΠΕ με το Μεσογειακό πανεπιστήμιο

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης θα έχει συνεχή συνεργασία με το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο.

Συμβόλαιο συνεργασίας μεταξύ ΕΟΠΕ και ΕΛΜΕΠΑ υπογράφηκε στα πλαίσια της παρουσίας του Γιώργου Καραμπέτσου στην Κρήτη.

Αναλυτικά:

 

Κατά την διάρκεια περιοδείας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και του Προέδρου Γιώργου Καραμπέτσου στην Κρήτη πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τις πρυτανικές αρχές του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ) και συμφωνήθηκε η υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ ΕΟΠΕ και Πανεπιστημίου.

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Καραμπέτσος μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Νεκτάριο Χαλβατζή και τον Εκτελεστικό Διευθυντή Περικλή Μπακοδήμο μαζί με τους εκπροσώπους του ΕΛΜΕΠΑ παρακολούθησαν απο κοινού την προπόνηση του κλιμακίου Α’ Κρήτης.

*Στη κεντρική φωτογραφία ο Πρύτανης ΕΛΜΕΠΑ κος Κατσαράκης, ο Αντιπρύτανης κος Βιδάκης και ο υπεύθυνος Διοικητικών κος Ρομπογιαννάκης μαζί με τον Γενικό Γραμματέα κο Χαλβατζή και τον Εκτελεστικό Διευθυντή κο Μπακοδήμο.

*Στην φωτογραφία ο Πρόεδρος κο Καραμπέτσος με τον Γενικό Γραμματέα κο Χαλβατζή στην προπόνηση του κλιμακίου.

Να σημειωθεί ότι στις εγκαταστάσεις του ΕΛΜΕΠΑ είχαν φιλοξενηθεί οι εθνικές U17 το καλοκαίρι του 2023, ενώ το υπέροχο γήπεδο του πανεπιστημίου θα χρησιμοποιηθεί ως προπονητήριο για το Ευρωπαϊκό U18 που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο.

spot_img

Περισσοτερα

Ένας άνθρωπος του βόλεϊ υποψήφιος ευρωβουλευτής

Ένας άνθρωπος του βόλεϊ και μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ η Μαρία Καλουδιώτη είναι υποψήφια Ευρωβουλευτής με...

Το 1ο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Beach Volley είναι γεγονός!

Μία ακόμη πρωτοβουλία για να ανέβει το βόλεϊ στην Ελλάδα! Για πρώτη φορά θα διεξαχθεί φέτος Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα...

Αθλήτριες της Εθνικής κοριτσιών Κ18 βοηθοί λαμπαδηδρόμοι της Ολυμπιακής...

Το βόλεϊ εκπροσωπήθηκε στις λαμπαδηδρομίες! Αναλυτικά:   Από την Αρχαία Ολυμπία ξεκίνησε η αφή της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς...