Σία Τοτσίδου στο inAEK.gr: "Γίνεται μία πολύ οργανωμένη προσπάθεια..."

16/07/2018 22:50477Α.Ε.Κ.
Ετικέτες: Σία ΤοτσίδουΑΕΚ
tatoo

Η Σία Τοτσίδου επέστρεψε στην ΑΕΚ μετά από 2 χρόνια και απαντά μέσω του inAEK.gr, για ποιους λόγους πήρε αυτή την απόφαση και ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας τη νέα χρονιά.

-Τι σε έκανε να πάρεις την απόφαση να επιστρέψεις στην ΑΕΚ, αφήνοντας την Α1 και άλλες προτάσεις;
Ένας από τους βασικούς λόγους είναι η παρουσία ανθρώπων που εμπιστεύομαι και εκτιμώ. Γίνεται  μια πολύ οργανωμένη προσπάθεια  υπό τις οδηγίες του προέδρου του κ. ΑΛΕΞΊΟΥ και αυτό σε συνδυασμό  με την παρουσία και τη στήριξη προς το τμήμα ανθρώπων όπως ο κ. Τόϊλος, Ο κ. Κουτάς και ο κ. Αρχοντής με έκαναν να πάρω αυτή την απόφαση. Φυσικά κίνητρο για οποιονδήποτε  αθλητή είναι να αγωνίζεται σε μια ιστορική ομάδα που θέτει υψηλούς στόχους!

-Το γεγονός ότι το πρωτάθλημα της Pre League φέτος έχει ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός, σε εξιτάρει η σε "τρομάζει";
Είναι ευχάριστο να υπάρχει ανταγωνισμός κάνει το άθλημα μας πιο ενδιαφέρον και "αναγκάζει" όλους εμάς να γινόμαστε καλύτεροι ώστε μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο της ομάδας που δεν είναι άλλος, πάρα η επιστροφή  στη  Α1 κατηγορία.

-Θεωρείσαι η πιο "έμπειρη" αθλήτρια του ρόστερ αυτής της σεζόν κατά την άποψη αρκετών. Νιώθεις ένα ιδιαίτερο βάρος σχετικά με αυτό ή είναι κάτι που δεν το σκέφτεσαι;
Η ομάδα μας φέτος αποτελείται  από πολλές ποιοτικές παίκτριες με εμπειρία στο χώρο. Πιστεύω οι παραστάσεις που έχει κάθε αθλητής πρέπει αξιοποιούνται προς όφελος της ομάδας για την επίτευξη του στόχου που θέτει η ομάδα και αυτό σκοπεύω να κάνω και εγώ.

Επιμέλεια: Φρίξος Νικολουλόπουλος


Σχετικά Άρθρα