''Σφύριξε'' την λήξη ο Καραμπέτσος! (video)

02/12/2020 19:071508Απόψεις
Ετικέτες: Γιώργος Καραμπέτσος
be a maverick

Ο Γιώργος Καραμπέτσος με μια πρωτοφανή κίνηση δίνει το τελικό κτύπημα στα πρωταθλήματα και πριν λήξη η προθεσμία που είχαν δώσει τα 14 σωματεία για να αρχίσουν οι προπονήσεις και μια ημέρα μετά τα συγχαρητήρια που έδινε στον εαυτό της η  ΕΟΠΕ με σημερινή απόφαση της, ενημέρωσε το ΠΑΣΑΠ ότι παραιτείται από τα Transfer fee που θα πλήρωναν οι ξένες ομάδες για μεταγραφή Έλληνα Αθλητή ή αθλήτριας!

Βέβαια τέτοια γενναιοδωρία δεν βλέπουμε να έχει προς τα Ελληνικά σωματεία που πλήρωσαν στην ΕΟΠΕ παράβολα των τριακοσίων για κάθε ξένη αθλήτρια που αγωνίστηκε στην Ελλάδα.
Σκοπός του Γιώργου Καραμπέτσου να καταπραΰνει τις αντιδράσεις των Ελληνίδων αθλητριών που στελεχώνουν την εθνική ομάδα, φοβούμενος άσχημες αντιδράσεις αν δεν βρουν ομάδα στο εξωτερικό αφού μετά την σημερινή κίνηση δείχνει ότι δεν πιστεύει ότι θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Φυσικά αν δεν γίνει η Α1 γυναικών μην περιμένετε να γίνουν οι υπόλοιπες εθνικές κατηγορίες. Πάμε για παύλα παντού! 

Η ανακοίνωσηγ της ΕΟΠΕ:

''Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης σε επικοινωνία που είχε με τον Π.Α.Σ.Α.Π. ανακοίνωσε πως σε κάθε περίπτωση μεταγραφής Έλληνα αθλητή ή Ελληνίδας αθλήτριας σε Σωματείο του εξωτερικού για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, δεν θα καταβάλλεται Παράβολο Μεταγραφής (Transfer fee).''

 


Σχετικά Άρθρα