ΣΦΕΕΟΠ: Εκδηλώσεις για την Εθνική Ανδρών

02/04/2017 17:43646Eθνική Ανδρών
Vaat
Ετικέτες: ΣΦΕΕΟΠΕθνική Ανδρών
be a maverick

Στην προαναγγελία  δύο εκδηλώσεων  της  μυθικής Εθνικής ομάδας ανδρών, με αφορμή την συμπλήρωση 30 χρόνων από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου της Γάνδης  το 1987 αλλά και της συμπλήρωσης  50 ετών από την πρώτη επίσημη συμμετοχή της Ελληνικής ομάδας σε διεθνή διοργάνωση, προχώρησε ο ΣΦΕΕΟΠ.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

«Την Παρασκευή 31 Μαρτίου διεξήχθη η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης.

Στην αρχή της Γ. Σ. τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Ευγενίας Παπαγεωργίου, ιδρυτικού μέλους του Συλλόγου.

Κατά την διάρκεια της διαδικασίας εγκρίθηκαν ομόφωνα ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, ενώ αποφασίστηκε η επόμενη δράση ενίσχυσης Εθνικών ομάδων από τον ΣΦΕΕΟΠ να αφορά αναπτυξιακή εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ.

Παράλληλα ανακοινώθηκε και η διεξαγωγή δυο εκδηλώσεων:

Η πρώτη προγραμματίζεται για τον Μάιο και αφορά στους πρωτοπόρους της Εθνικής Ομάδας Βόλεϊ Ανδρών, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 50 χρόνων από την πρώτη επίσημη συμμετοχή σε διεθνή διοργάνωση της Εθνικής Ομάδας Βόλεϊ Ανδρών.

Η δεύτερη προγραμματίζεται για το φθινόπωρο και θα αποτελεί εκδήλωση τιμής στην ομάδα της Γάνδης, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 30 χρόνων από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Βόλεϊ.»

 

VaatSquare

Σχετικά Άρθρα