Σε δύο βάρκες πατάνε πλέον όλοι!

23/02/2021 21:46626Απόψεις
Ετικέτες: Γιώργος ΚαραμπέτσοςΜιχάλης ΤριανταφυλλίδηςΕκλογές στην ΕΟΠΕ
be a maverick

Έχουμε μπει στην  προεκλογική περίοδο και μάλιστα θα είναι η πρώτη εκλογική αναμέτρηση που δεν θα γίνει με τις λεγόμενες εξουσιοδοτήσεις! 
Και σαν μην φτάνει αυτό το γεγονός θα έχουμε τις πρώτες εκλογές με διαδικτυακή ψήφο!

Προεκλογική περίοδο που θα βασιστεί σε τηλεδιασκέψεις και ο covid θα έχει πρώτο λόγο στις αντιπαραθέσεις, αν υπάρχουν.
Οι ελάχιστοι παράγοντες στον χώρο άνοιξαν τις πόρτες σε προπονητές, γυμναστές ενώ υπάρχει ασυμβίβαστο σύμφωνα με τον νόμο! 

Ένας νόμος που ο καθένας τον ερμηνεύει κατά το δοκούν! 

Ο νέος αθλητικός νόμος διαμορφώνει νέες καταστάσεις αφού για πρώτη φορά θα ψηφιστεί ο πρόεδρος κατευθείαν από τους εκπροσώπους των ομάδων και όχι από τους εκλεγμένους συμβούλους του διοικητικού συμβουλίου!
Ο νόμος Αυγενάκη για πρώτη φορά από την μεταπολίτευση δεν δίνει το δικαίωμα να ψηφίσουν περισσότερα από 200  σωματεία  που την ίδια στιγμή τα σωματεία αυτά αγωνίζονται στα επίσημα πρωταθλήματα!

Ο αντιδημοκρατικός νόμος του Αυγενάκη έχει σκοπό να ελέγξει  τις διαδικασίες κάτι που φέρνει τα 280 σωματεία σε προνομιούχα θέση! 

Την ίδια στιγμή η σοβαρή έλλειψη παραγόντων που δεν θέλουν να ανακατευτούν με την μιζέρια των χρεών αλλά και με τις καθεστωτικές νοοτροπίες της ομοσπονδίας δίνει το δικαίωμα στο ΣΕΠΠΕ να έχει για μια ακόμα φορά καταλυτικό ρόλο στις εκλογικές διαδικασίες της ομοσπονδίας. Χωρίς να έχουν κανένα ενδοιασμό ανακοινώθηκε ο

Αντιπρόεδρος του ΣΕΠΠΕ με το ψηφοδέλτιο του πρώην διαιτητή, πρώην ποδοσφαιρικού παράγοντα και νυν προέδρου της ΕΟΠΕ.

Η επόμενη κίνηση μάλιστα είναι η ανακοίνωση συμμετοχής στο ίδιο ψηφοδέλτιο του νυν προέδρου του ΣΕΠΠΕ ενώ ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΠΠΕ είναι μόνιμος υπάλληλος της ομοσπονδίας.
Το ότι ο αθλητικός νόμος απαγορεύει να είναι οι προπονητές μέλη των σωματείων είναι μια λεπτομέρεια. 
Θα υπάρχουν υποψήφιοι (που είναι και νυν μέλη του ΔΣ της ΕΟΠΕ) που θα υποδειχθούν και από τις δύο παρατάξεις αφού έχουν με την σειρά τους δηλώσει στήριξη και στους δύο υποψήφιους προέδρους.

Σε δύο βάρκες πατούν αρκετοί σε αυτές τις εκλογές αλλά δεν έχουν δει ότι και οι δύο μπάζουν νερά! 
Ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης με την πρώτη ευκαιρία πρέπει να ξεκαθαρίσει γιατί αποχώρησε από το σχήμα του Στέλιου Προσαλίκα λίγο μετά την εκλογή του τελευταίου στην θέση του προέδρου.
Όπως εκτός από το πρόγραμμα με ποια στελέχη θα το υλοποιήσει !  
Είναι δεδομένο ότι στο συμβούλιο θα υπάρχει και η αντιπολίτευση και ότι οι καθεστωτικές νοοτροπίες θα τελειώσουν! 

Υ.Γ. Τώρα αυτά που ακούγονται για κόντρα αθλητικών βιοτεχνιών τα προσπερνώ !

ΥΓ2. Το δίδυμο των δημοσιογράφων που έχουν στεφθεί μόνο με νίκες τις τελευταίες 3 εκλογικές αναμετρήσεις που θυμόμαστε αυτή την φορά στηρίζει την παράταξη Τριανταφυλλίδη ενώ μέχρι το τέλος του 2020 ήταν στις υπηρεσίες του Καραμπέτσου! 

ΥΓ3. Στα νέα ΘΑ Καραμπέτσου ούτε ένα ουσιαστικό μέτρο για τα σωματεία! Όταν δεν ζει τα προβλήματα των σωματείων πως να τα γνωρίζει και φυσικά πως να δώσει λύσεις?Θέλουμε να ελπίζουμε ότι η παράταξη Τριανταφυλλίδη θα περιλαμβάνει μέτρα για τα σωματεία… Που να τα ξέρει αυτός? Έξυπνος είναι θα έχει δυο τρεις συμβούλους ενεργούς παράγοντες… δεν μπορεί 

Αυτά προς το παρόν ! 

 


Σχετικά Άρθρα