back to top

Σε δημοτικό σχολείο στον Βόλο ο ομοσπονδιακός προπονητής Μαρίνος Κουτσογιάννης

Διαβάστε Επίσης

Μία ακόμη επίσκεψη σε δημοτικό σχολείο από την ΕΟΠΕ.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Μαρίνος Κουτσογιάννης επισκέφτηκε παιδιά της πέμπτης δημοτικού του 20ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου.

Αναλυτικά:

Το 20ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου επισκέφθηκε την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023, ο ομοσπονδιακός προπονητής Μαρίνος Κουτσογιάννης.

Σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής κ. Μαυρομάτη Χρυσόστομο, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει το άθλημα της πετοσφαίρισης στους μαθητές και μαθήτριες της Ε’ τάξης του Σχολείου.

Μεταξύ άλλων πραγματοποιήθηκε, επίδειξη των βασικών τεχνικών του αθλήματος και ποικιλία κινητικών δραστηριοτήτων σε ζευγάρια με μπάλα στη μεγάλη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Σχολείου.

Η συγκεκριμένη παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια προγραμματισμένων επισκέψεων με στόχο την προβολή και ανάπτυξη του αθλήματος στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση

Η ΕΟΠΕ ευχαριστεί τη Διεύθυνση, το Σύλλογο Διδασκόντων και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 20ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου για την πρόσκληση και την άριστη συνεργασία.

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Το βιολί του… ο Πειραϊκός ακάθεκτος με 14-0 νίκες...

Πρεμιέρα του Β γύρου για την Τοπική 2 γυναικών ΕΣΠΕΔΑ με την κατάσταση να μένει αμετάβλητη. Ο...

Παπαδόπουλος: «Είναι πάντα μισά-μισά τα συναισθήματα όταν πάει έτσι...

Ο Άρης που προηγήθηκε με 2-0 σετ, έχασε δύο ευκαιρίες για να πάρει το τρίποντο απέναντι στον...

Συλλυπητήρια της Ε.Ο.ΠΕ. για τον θάνατο του Μίμη Δομάζου

Στο πένθος βυθίστηκε το ελληνικό ποδόσφαιρο και η οικογένεια του Παναθηναϊκού, καθώς ο Μίμης Δομάζος άφησε την...
spot_img