Ρήξη στις σχέσεις Αραγιάννη με Μαλακατέ (χωρισμένος στα δύο ο Παναθηναικός)!

05/04/2022 17:061143
Ετικέτες: ΠαναθηναϊκόςΘάνος ΑραγιάννηςΤάκης Μαλακατές
be a maverick

Η  επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού φιλοξένησε δηλώσεις του μεγάλου χορηγού του τμήματος βόλεϊ γυναικών κου Θανάση Αραγιάννη που ζητάει συγνώμη από τον τέως προπονητή Απόστολο Οικονόμου που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το έργο του όπως του είχε υποσχεθεί δίνοντας ταυτόχρονα τον ισχυρό άντρα και πρόεδρο του Παναθηναϊκού Τάκη Μαλακατέ ότι μόνος του προχώρησε στην αντικατάσταση του! 
Η ανακοίνωση: 
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον προπονητή Απόστολο Οικονόμου για την άριστη συνεργασία μας και τον επαγγελματισμό του  που επέδειξε καθ΄ όλη τη διάρκεια αυτής.

Ως χορηγός της ομάδας του ζητώ συγγνώμη που δεν κατάφερα να παραμείνει μέχρι τέλους και να ολοκληρώσει την προσπάθεια του, όπως του είχα υποσχεθεί.

Ως οπαδός της ομάδας τον ευχαριστώ που έβαλε σε τροχιά τίτλων και πάλι το ιστορικό μας τμήμα. Καλωσορίζω τον νέο προπονητή Μπράνκο Γκάιτς στην ομάδα και του εύχομαι καλή τύχη στο έργο του.

Έχω πίστη στην ομάδα και τις αθλήτριες, οι οποίες επανέφεραν τον Παναθηναϊκό στις επιτυχίες μετά από 11 χρόνια. Μπαίνουμε ενωμένοι στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και στο τέλος της χρονιάς θα κάνουμε ταμείο για όλα»


Σχετικά Άρθρα