Πυθαγόρας Δημητριάδης: «Η οικογένεια του βόλεϊ στη Μακεδονία πιο δυνατή από ποτέ»

Διαβάστε παρακάτω τι δήλωσε.

Σε συνέντευξη προχώρησε ένας από τους ανθρώπους που γνωρίζουν πολύ καλά τον χώρο του ελληνικού βόλεϊ, υπηρετώντας τον επί πολλά συναπτά έτη.

Ο λόγος για τον Πυθαγόρα Δημητριάδη, ο οποίος ανέφερε αρκετά ενδιαφέρουσες απόψεις και μπορείτε να τις διαβάσετε παρακάτω.

Αναλυτικά:

Είναι από τους μακροβιότερους προέδρους σε αθλητικό οργανισμό και ειδικά του βόλεϊ. Ανέλαβε τα ηνία της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας από την πρώτη ημέρα της ίδρυσης της το 2003 και μέσα σε 21 χρόνια κατάφερε να τριπλασιάσει της δύναμη των σωματείων που καλλιεργούν το βόλεϊ στη Μακεδονία. Ο Πυθαγόρας Δημητριάδης συνεχίζει τη δουλειά σαν να είναι η πρώτη μέρα και διεκδικεί την προεδρεία σε άλλη μία εκλογική διαδικασία που θα γίνει σε λίγες ημέρες στην Ένωση Ε.Σ.ΠΕ.Μ.

«Κοιτώντας πίσω όλη τη διαδρομή νιώθω περήφανος για ότι πετύχουμε όλοι μαζί ως κοινότητα του βόλεϊ. Σταθήκαμε όρθιοι μέσα σε προκλήσεις, οικονομική κρίση, πανδημία, ενεργειακή κρίση. Ανοίξαμε το δρόμο σε νέους παράγοντες και φέραμε στο άθλημα μας χιλιάδες νέα παιδιά. Εχουμε να κάνουμε περισσότερα, μπορούμε να κάνουμε περισσότερα και θα κάνουμε περισσότερα πάντα σε συνεργασία με τη διοίκηση της ΕΟΠΕ και τον πρόεδρο της Γιώργο Καραμπέτσο ο οποίος ήταν πάντα κοντά σε ότι χρειαστήκαμε και ότι πρόβλημα αντιμετωπίσαμε. Απευθύνομαι σε όλα τα σωματεία, σε όλους τους παράγοντες ανεξάρτητα από το εάν έχουν δικαίωμα ψήφου», δήλωσε ο Πυθαγόρας Δημητριάδης και συμπλήρωσε:

«Η οικογένεια του βόλεϊ στη Μακεδονία είναι και θα είναι πιο δυνατή από ποτέ και με τη βοήθεια της τεχνολογίας, τους καταρτισμένους προπονητές και τους υποστηρικτές μας τους οποίους και ευχαριστούμε το βόλεϊ θα συνεχίσει την τροχιά της ποσοτικής και ποιοτικής ανάπτυξης».

spot_img

Περισσοτερα

Παρατείνονται έως τις 31 Αυγούστου, με απόφαση του Γιάννη...

Τι αποφάσισε ο Γιάννης Βρούτσης. Απόφαση για παράταση των εγγραφών ερασιτεχνικών σωματείων στην αρμόδια πλατφόρμα ανακοίνωσε ο Γιάννης...

Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας Επίσημος Χορηγός του...

Στηρίζει τη διοργάνωση. Η 6η συνεχόμενη σεζόν για το THESSALONIKI MASTERS είναι γεγονός, με το Φυσικό Αέριο να...

«Έφυγε» ο Γιάννης Νικολαΐδης

Θλίψη στον χώρο του ελληνικού βόλεϊ. Πένθος για το ελληνικό βόλεϊ, καθώς ο πρώην διεθνής αθλητής Γιάννης Νικολαΐδης...