Ψάρρας:«Στόχος μας είναι η άνοδος στη Volleyleague»

27/04/2017 16:276352016/2017 Α’ Όμιλος (1ος Υπο-όμιλος) Α’ Όμιλος (2ος Υπο-όμιλος)
Ετικέτες: Εθνικός ΠειραιάΣάκης Ψάρας
be a maverick

 Ο Εθνικός Πειραιά θέλει να συνεχίσει ως το τέλος την αήττητη του πορεία του εξασφαλίζοντας την επιστροφή  στη μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά μετά τα τέλη της δεκαετίας του 80’.

Πήρε την πρώτη θέση στον 2ο υποόμιλο του Α’ ομίλου της Α2 ανδρών και την πρώτη θέση στο Ειδικό τουρνουά του Α’ ομίλου έχοντας το εντυπωσιακό ρεκόρ των 17 νικών σε 17 παιχνίδια με 51-3 σετ.

«Αποδεχόμαστε το ρόλο του φαβορί , αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αγωνιστούμε με υπεροψία. Το αντίθετο... Ξέρουμε ότι θα παίξουμε με πολύ καλές και ανταγωνιστικές ομάδες», τόνισε ο τεχνικός των Πειραιωτών Σάκης Ψάρρας και συμπλήρωσε: «Οπωσδήποτε τέτοιου είδους αγώνες έχουν τις ιδιαιτερότητες τους. Υπάρχουν τρία συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια , όπου ρόλο θα παίξει η κούραση, η σωστή διαχείριση και το βάθος στον πάγκο κάθε ομάδας».

Ο κ. Ψάρρας σχολίασε επίσης: «Στόχος μας είναι η άνοδος στη volley league και γι’ αυτόν θα προσπαθήσουμε, με όλες μας τις δυνάμεις» και συνέχισε: «Κάθε παιχνίδι έχει διαφορετική αντιμετώπιση και διαφορετικά χαρακτηριστικά. Και τις τρεις ομάδες τις ξέρουμε πολύ καλά και θα τις αντιμετωπίσουμε με τον αντίστοιχο τρόπο την καθεμία».


Σχετικά Άρθρα