Πρώτη προπόνηση της σεζόν για τα κλιμάκια παγκορασίδων και παμπαίδων

Στην Καλαμάτα βρέθηκε ο Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής Πελοποννήσου Γιάννης Ρηγάκος για την πρώτη φετινή προπόνηση των κλιμακίων παγκορασίδων και παμπαίδων.

Αναλυτικά:

Παρουσία του ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Κορασίδων Χρήστου Τριανταφυλλόπουλου πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 13/11 οι προπονήσεις των κλιμακίων παγκορασίδων και παμπαίδων στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού σταδίου Καλαμάτας.

Ηταν η πρώτη προπόνηση των κλιμακίων για τη φετινή αγωνιστική χρονιά και αφορούσε αθλήτριες και αθλητές, που αγωνίζονται σε σωματεία της Μεσσηνίας και έχουν γεννηθεί τα έτη 2009-2010.

Ο Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής Πελοποννήσου Γιάννης Ρηγάκος μαζί με τον προπονητή της Εθνικής Κορασίδων Χρήστο Τριανταφυλλόπουλο, καλωσόρισαν τις αθλήτριες και τους αθλητές, τους ενημέρωσαν για το σκοπό που γίνονται τέτοιου είδους συναντήσεις και στη συνέχεια ακολούθησε η προπόνηση.

spot_img

Περισσοτερα

Αξιολογούνται τα αγόρια του 2009 και του 2010 στο...

Στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο Κρήτης θα βρεθούν 25 αγόρια γεννημένα το 2009 και το 2010. Με διπλές προπονήσεις υπό την...

Φιλική ήττα με 3-0 για τους παμπαίδες στο Μουζάκι

Την ήττα με 0-3 γνώρισε σε 72 λεπτά η εθνική παμπαίδων. Μετράει αντίστροφα για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα η...

Δεν τα κατάφερε απέναντι στη Βουλγαρία η Εθνική Κ19

Μετά από ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι ενάντια στη Σερβία, η Εθνική μας ομάδα δεν τα κατάφερε απέναντι στη...