Πρόκριση για τους Μακεδόνες στο Κιλκίς

01/02/2017 22:29464Κύπελο Ελλάδας Γυναικών Μακεδόνες Αξιού
Ετικέτες: Μακεδόνες Αξιούmakedones aksiouΚύπελλο Ελλάδας Γυναικώνaias kilkisaiantas kilkis
be a maverick

Εύκολη πρόκριση των Μακεδόνων Αξιού που επικράτησαν με 3-0 (20-25, 17-25, 14-25) του Αίαντα Κιλκίς και προκρίθηκαν στους 8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το ταξίδι της μοναδικής εκπροσώπου των τοπικών κατηγοριών που έφτασε στους «16» του Κυπέλλου γυναικών, ολοκληρώθηκε σήμερα καθώς οι Μακεδόνες επιβεβαίωσαν την ανωτερότητα τους.

Μπροστά σε αρκετό κόσμο που βρέθηκε στο ΔΑΚ Κιλκίς, ο Αίας ήταν ανταγωνιστικός ειδικά στα δύο πρώτα σετ (στο πρώτο ήταν πάντα 2-3 πόντους πίσω στο σκορ ενώ στο β’ οι δύο ομάδες συμβάδιζαν μέχρι το 11-11), αλλά οι Μακεδόνες είχαν τις λύσεις και την… ταχύτητα πάνω στο φιλέ για να «καθαρίσουν» τον αγώνα.


Σάκης Αλατζόγλου: «Για μας ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία τη χαρήκαμε και την απολαύσαμε. Είχαμε την τύχη να παίξουμε με μια πολύ καλή ομάδα και μπορεί να χάσαμε τον αγώνα, αλλά κερδίσαμε πολλά περισσότερα. Εμείς παίξαμε αυτό που μπορούσαμε κι ο κόσμος είδε βόλεϊ επιπέδου και το χάρηκε, όπως χαρήκαμε κι εμείς αυτό το ταξίδι».

Μανώλης Σκουλικάρης: «Ήταν ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με αρκετή ένταση και πίεση από την αντίπαλη ομάδα, αλλά όταν βρήκαμε το ρυθμό μας κερδίσαμε εύκολα. Ήταν ένα καλό τεστ και τώρα περιμένουμε την κλήρωση της Παρασκευής».


Αίας Κιλκίς (Αλατζόγλου): Καρδαμανίδου, Σωτηρίου, Παρασκευαΐδου, Κυριακίδου, Νικολαΐδου, Λάγιου, Βλάχου-λ / Καντίδου, Κοτίδου


Μακεδόνες (Σκουλικάρης): Τοάζι, Σαγκάρντια, Δραγουμάνου, Καραφουλλίδου, Πολυνοπούλου, Στεφανίδου., Μυρίδου -λ/ Τσαγκαράκη-λ, Σπανού, Παπαδοπούλου, Ευθυμιάδου 


Σχετικά Άρθρα