Πρέπει να δούμε την πραγματικότητα!

13/08/2019 18:08447Απόψεις
Ετικέτες:
be a maverick

Πολλές είναι οι συζητήσεις που κάνω με παράγοντες, προπονητές και αθλήτριες για το μέλλον του βόλει γυναικών.
Συνειδητοποίησα ότι  τους ανθρώπους του χώρου μας  έχει κτυπήσει ο ιός του στρουθοκαμηλισμού. Κανένας δεν φταίει για τίποτα…. Οι αθλητές και οι προπονητές τα ρίχνουν στους κακούς και άσχετους παράγοντες, οι παράγοντες στην ομοσπονδία που δεν μπορεί να βρει κεντρικούς χορηγούς και τηλεόραση και πάει λέγοντας.

Ας δούμε όμως τα πράγματα λίγο αντικειμενικά (όσο μπορούμε)… το Σάββατο που οι ομάδες θέλουν να αγωνιστούν η τηλεόραση έχει να προβάλει ποδόσφαιρο, μπάσκετ και αντρικό βόλεϊ.
Άρα η τηλεόραση δεν θα σε δείξει όσο και να περιμένεις το θαύμα…
Στο γήπεδο δεν θα έρθουν οι φίλαθλοι που θα θέλουν να δουν έναν αγώνα ποδοσφαίρου η μπάσκετ ακόμα και βόλεϊ γυναικών μέσω live streaming, αφού μέσα σε τρεις ώρες θα στριμωχτούν όλοι οι αγώνες, λες και το κάνουμε επίτηδες.  
Η ΕΟΠΕ κάποια εποχή έφτασε  να λέει να παίζουν οι ομάδες την Κυριακή το πρωί στις 12.00 και να ζητάνε να εφαρμόσουμε ένα μέτρο που ίσχυε και παλιά.
Δηλαδή οι φίλαθλοι να ξυπνάνε την Κυριακή με μόνη έννοια να δούνε έναν αγώνα βόλει … ακόμα και χωρίς καφέ… 

Οι αγώνες της volley league και της pre league πρέπει να τους καθιερώσουμε ημέρες που δεν υπάρχουν πολλά αθλητικά γεγονότα ώστε να προσελκύσουμε τον απλό φίλαθλο αλλά και την τηλεόραση.
Αν οι ομάδες δεν δημιουργήσουν έσοδα δεν θα έχουν κανένα μέλλον.
Τα εισιτήρια πρέπει να  είναι ουσιαστικό έσοδο για κάθε ομάδα.
Πρέπει να δημιουργήσουμε το δικό μας απόγευμα το βολεικό απόγευμα!

Η δική μου υποκειμενική άποψη είναι ότι την Παρασκευή το απόγευμα πρέπει να προγραμματίσουμε αγώνες των δύο γυναικείων πρωταθλημάτων με την ταυτόχρονη βελτίωση των εγκαταστάσεων όσο είναι στο χέρι του κάθε σωματείου!
Θεωρώ ότι είναι απαραίτητη η διοργάνωση μιας έκθεσης από την ΕΟΠΕ που θα παρουσιάζονται οι ομάδες σε επιχειρήσεις και διαφημιστικές εταιρείες.

Οι ομάδες να οργανωθούν καλύτερα οι προπονητές και οι αθλήτριες να αντιληφθούν ότι ένας αγώνας είναι θέαμα και είτε χάσουν είτε κερδίσουν πρέπει μετά το τέλος του αγώνα να χαιρετήσουν τους φιλάθλους να συνομιλήσουν μαζί τους με χαμόγελο.

Να αντιληφθούν όλοι ότι αν δεν δημιουργηθούν έσοδα δεν θα υπάρχει αύριο για τις κατηγορίες αυτές και θα γυρίσουμε στις εποχές της πορτοκαλάδας!

Τα μέτρα αυτά θέλουν συνέπεια και να είστε σίγουροι ότι θα αποδώσουν σε βάθος χρόνου!  

ΥΓ. και ας μην ξεχνάνε ότι ερασιτέχνες παράγοντες διαχειρίζονται ''επαγγελματίες'' προπονητές και αθλήτριες…


  


Σχετικά Άρθρα