back to top

Πως η «εκρηκτική» Μπακοδήμου πήρε ευκαιρία καριέρας στην Ιταλία

Διαβάστε Επίσης

Οι αριθμοί της προηγούμενης σεζόν εξηγούν την πρόταση που έγινε στην Ελληνίδα ακραία από την Ιταλία.

Το Ελληνικό βόλεϊ αναβαθμίζεται και χρόνο με τον χρόνο όλο και περισσότερες αθλήτριες παίρνουν την ευκαιρία στα μεγάλα πρωταθλήματα.

Ένα από τα κορίτσια που έκαναν το μεγάλο βήμα το φετινό καλοκαίρι ήταν η Φαίη Μπακοδήμου, η οποία από τον Ηλυσιακό πήρε μεταγραφή στην ομάδα της Κούνεο για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η προσέγγιση της Κούνεο στην Μπακοδήμου είναι κάτι περισσότερο από λογική αν κάποιος κοιτάξει τα νούμερα της. Πέρυσι είχε 392 πόντους, όντας η πέμπτη σκόρερ στο πρωτάθλημα, η τρίτη ακραία σε πόντους και η πρώτη αθλήτρια σε πόντους σε όλη τη λίγκα πλην των παικτριών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Από το σερβίς ήταν εντυπωσιακή έχοντας 43 άσσους και όντας δεύτερη στη συγκεκριμένη κατηγορία σε όλο το πρωτάθλημα, ενώ έδειξε να μην αντιμετωπίζει πρόβλημα στα «δύσκολα». 

Πλέον στα 24 της, η Μπακοδήμου καλείται να δείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί δίπλα -και απέναντι- στις καλύτερες, στη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας της.

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Το βιολί του… ο Πειραϊκός ακάθεκτος με 14-0 νίκες...

Πρεμιέρα του Β γύρου για την Τοπική 2 γυναικών ΕΣΠΕΔΑ με την κατάσταση να μένει αμετάβλητη. Ο...

Παπαδόπουλος: «Είναι πάντα μισά-μισά τα συναισθήματα όταν πάει έτσι...

Ο Άρης που προηγήθηκε με 2-0 σετ, έχασε δύο ευκαιρίες για να πάρει το τρίποντο απέναντι στον...

Συλλυπητήρια της Ε.Ο.ΠΕ. για τον θάνατο του Μίμη Δομάζου

Στο πένθος βυθίστηκε το ελληνικό ποδόσφαιρο και η οικογένεια του Παναθηναϊκού, καθώς ο Μίμης Δομάζος άφησε την...
spot_img