1ο Volleyball Camp για κορίτσια στο Αίγιο

03/05/2017 17:15976Αναπτυξιακά Κοριτσιών Αναπτυξιακά Πρωταθλήματα/ Υποδομές
Ετικέτες: Γιαννης ΝικολάκηςΕλένη ΛεγάτουΓιώργος Μακρυκώστας1ο Volleyball CampΑίγιο
be a maverick

 To  1ο VOLLEYBALL CAMP στο ΑΙΓΙΟ για ΚΟΡΙΤΣΙΑ απο 24-29 Ιουνίου διοργανώνει ο πρόεδρος του «Portaria Volley Camp», Παντελής Ταρνατόρος, ο πολυνίκης προπονητής Γιάννης Νικολάκης και οι συνεργάτες του, Ελένη Λεγάτου και Γιώργος Μακρυκώστας και καλούν τις ενδιαφερόμενες να ενημερωθούν απο τη σελίδα στο f/b και να δηλώσουν συμμετοχή. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

«Ο Πρόεδρος του «Portaria Volley Camp» κος Παντελής Ταρνατόρος, ο πολυνίκης προπονητής Γιάννης Νικολάκης και οι συνεργάτες του, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με το καλοκαιρινό PORTARIA CAMP VOLLEYBALL που λειτουργεί από το 2011.

Διανύουμε την 7η χρονιά λειτουργίας του CAMP και είμαστε υπερήφανοι , διότι δημιουργήσαμε ένα CAMP Ευρωπαϊκών προδιαγραφών .
 

Η επιτυχία μας οφείλεται στην παρουσία του κορυφαίου προπονητή στο γυναικείο βόλλευ Γιάννη Νικολάκη και στους συνεργάτες του, Γιάννη Πετίδη ( προπονητής βόλλευ με εξειδίκευση στις αναπτυξιακές ηλικίες ) Χρήστου Βαρατάση ( καθηγητή Φυσικής Αγωγής με εξειδίκευση στην φυσική κατάσταση ) και στο υπόλοιπο TEAM , που συμπληρώνουν ο Φυσιοθεραπευτής και ο γιατρός που είναι στην διάθεσή μας όλο το εικοσιτετράωρο.
 

Φέτος αποφασίσαμε να ανοίξουμε τα φτερά μας και στο Αίγιο σε συνεργασία με τους εξαίρετους και καταξιωμένους προπονητές της Πάτρας, Ελένη Λεγάτου και Γιώργο Μακρυκώστα που μαζί με το υπόλοιπο επιτελείο του Γιάννη Νικολάκη υπόσχονται μία νέα εμπειρία.

Οι προδιαγραφές οι συνθήκες και οι αθλητικές εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου Αιγίου στο οποίο οι αθλήτριες θα προπονούνται πάνω από 4 ώρες ημερησίως είναι εξαιρετικές.
Το CAMP απευθύνεται σε αθλήτριες αναπτυξιακών τμημάτων ( παγκορασίδες - κορασίδες - νεάνιδες ).
Θα γίνονται δύο προπονήσεις την ημέρα σε γκρούπ ανάλογα με το επίπεδο των κοριτσιών.
 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1ου VOLLEYBALL CAMP ΑΙΓΙΟΥ
CAMP ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ 24 Ιουνίου - 29 Ιουνίου
( 6 ημέρες 5 νύχτες ) ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΛΕΓΑΤΟΥ ΕΛΕΝΗ -ΜΑΚΡΥΚΩΣΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Για εγγραφές και λεπτομέρειες :
ΚΑΛΦΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ gkalfidou@gmail.com 6972073486 ΛΕΓΑΤΟΥ ΕΛΕΝΗ el.legatou@gmail.com
6975549318
ΜΑΚΡΥΚΩΣΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ giorgosmakrykostas@outlook.com
6945263268

Για να γνωρίσετε καλύτερα το CAMP μας μπορείτε να μπείτε στην σελίδα μας στο internetwww.portariavolleycamp.com και στην ομάδα μας στο Facebook Portaria Volleyball Camp.
Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε»


Σχετικά Άρθρα