Πορφύρας: Επιτυχημένο τουρνουά με τον Πειραϊκό

25/06/2017 19:53527Αναπτυξιακά Κοριτσιών
Ετικέτες: ΠορφύραςΠειραϊκός
be a maverick

Τουρνουά με την παρουσία 40 παιδιών, διοργάνωσε ο Πορφύρας σε συνεργασία με τον Πειραϊκό στο Σαλπέας και ο σύλλογος της Φρεαττύδας με αναλυτικό δελτίο Τύπου ανέφερε για την προσπάθεια των μικρών παικτριών:

«Τα 40 κορίτσια του Πορφύρα και του Πειραϊκού, που αγωνίσθηκαν σήμερα στο Τουρνουά που οργάνωσε ο Πορφύρας στο Σαλπέας, άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις.

Ειδικά, ως προς τις αθλήτριες του Πορφύρα, η συνεχιζόμενη πρόοδος των παιδιών από τα τμήματα Πορφυράκια και Θάλεια, δεν αποτελεί διαπίστωση, αλλά, παραδοχή.

Η επιστροφή σε...φουλ αγωνιστική κατάσταση της Αργυρώς Καραγιάννη και η αναμονή επανάκαμψης για την Θάλεια Καλπακτσόγλου, μετά από τραυματισμούς τους, προκαλεί επιπλέον ευχαρίστηση. Οπως και η επανεμφάνιση της Μαρίας Μπαζανόβα που έλειψε 2 μήνες, έπειτα από τραυματισμό την ώρα του σχολείου.

Να είναι καλά όλα τα παιδάκια μας, σιδερένια και τυχερά.

Το βόλεϊ είναι μέσο για την εξέλιξη τους, με ολοκληρωμένο τρόπο, ούτε η αρχή ούτε το τέλος της ζωής, ούτε αυτοσκοπός, αλλά, το όχημα για να ταξιδέψουν μακριά με αρχές, αξίες, αθλητική παιδεία, επιμονή, αφοσίωση, πάντα με την υποστήριξη και την παρότρυνση της οικογένειας τους.

Γιατί, ότι και αν κάνουμε εμείς, την πρωτογενή και ισχυρότερη παιδεία, την δίνει το σπίτι, η οικογένεια και είναι πολύ ευχάριστο ότι παραμένουμε πόλος έλξης σωστών ανθρώπων που μας εμπιστεύονται.

Έστω και αν ανεβήκαμε ( ξανά ) ως πρωταθλητές ( αυτή την φορά )  στην Α1 Εθνική Κατηγορία στο Βόλεϊ Γυναικών, είμαστε απλώς μία ομάδα γειτονιάς, που ξέρει από που έρχεται, που βρίσκεται και που αλλά και πως θέλει να πάει, με την ίδια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ λειτουργία.»
 


Σχετικά Άρθρα