Στον ΑΟ Δεξαμενής ο Στέφανος Πολύζος!

02/10/2017 00:302527Αναπτυξιακά Πρωταθλήματα/ Υποδομές Αναπτυξιακά Αγοριών Αναπτυξιακά Κοριτσιών
Ετικέτες: Στέφανος ΠολύζοςΑΟ Δεξαμενής
be a maverick

 Τεράστια επιτυχία για τον ΑΟ Δεξαμενής καθώς ανακοίνωσε την πρόσληψη του Στέφανου Πολύζου ως Τεχνικού διευθυντή καιΥπεύθυνου των Αναπτυξιακών Τμημάτων του συλλόγου ο οποίος ειχε παραιτηθεί πριν λιγες μέρες απο τον Ηρακλή Κηφισιάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης   την έναρξη της συνεργασίας του με τον Στέφανο Πολύζο. Όπως ανακοινώθηκε στο 2ο Τουρνουά Προετοιμασίας Γυναικών που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο σύλλογός μας, ο Στέφανος Πολύζος αναλαμβάνει Τεχνικός Διευθυντής και θα είναι Υπεύθυνος των Αναπτυξιακών Τμημάτων του συλλόγου.

Ακολουθεί ένα σύντομο βιογραφικό του Στέφανου Πολύζου

253 συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδος, 4 χρόνια αρχηγός Εθνικής Ελλάδος, 20 χρόνια στον Ολυμπιακό Πειραιώς (14 χρόνια ως αθλητής  – τα 4 ως αρχηγός – και 6 χρόνια ως 2ος προπονητής), όπου κατέκτησε 11 πρωταθλήματα, Συμμετοχή σε τελικό κυπέλλου Ευρώπης και σε f4 Ευρώπης,

Έχει βραβευθεί από τον σύνδεσμο Διαιτητών, από το σύνδεσμο προπονητών, από την ΕΟΠΕ, από τον Ολυμπιακό, από τα Βριλλήσια, από τον Ηρακλή Κιφησιάς, έχει βραβευθεί για το ήθος και την προσφορά του στο άθλημα από τον Π.Σ.Α.Τ, έχει βραβευθεί με τον Ολυμπιακό ως η καλύτερη ομάδα της χρονιάς.

Επίσης διατέλεσε 2ος προπονητής στην Εθνική Ελλάδος Ανδρών με σσυμμετοχή στο χάλκινο μετάλλιο στη Γάνδη, ως 1ος προπονητής στην Εθνική Νέων και στην Εθνική Ελπίδων, πήρε 3 πρωταθλήματα Ελλάδος με τη Γυναικεία ομάδα των Βριλησσίων, πήρε 3 Πανελλήνιες δεύτερες θέσεις με τις Κορασίδες του Ηρακλή Κηφισιάς.

Ακόμη στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος ως προπονητής με τις ομάδες των Νεανιδων και των Κορασίδων του Ηρακλή Κηφισιάς. Διατέλεσε συνολικά προπονητής της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού, των Βριλησσίων, της Αγίας Παρασκευής, της Ένωσης Βύρωνα, του Πανελληνίου και του Ηρακλή Κηφισιάς. Έχει πάρει χρυσό μετάλλιο σε αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος των Ενόπλων Δυνάμεων.»


Σχετικά Άρθρα