Ποιος τρολλάρει ποιον?

23/12/2020 23:371002Απόψεις
Vaat
Ετικέτες: Γιώργος Καραμπέτσος
be a maverick

Με μεγάλη ''συγκίνηση'' διάβασα την ανακοίνωση της ομοσπονδίας ότι τα στελέχη (υπάλληλοι) στηρίζουν την διοίκηση του Γιώργου Καραμπέτσου! Αναρωτιέμαι αν πραγματικά μας κάνουν πλάκα ή μας περνάνε για ηλιθίους. Για την ακρίβεια γράφει η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ : '' Όλα τα στελέχη της Ε.Ο.ΠΕ. επιβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη τους προς την διοίκηση της Ομοσπονδίας ...''

Για σκεφτείτε να έβγαζε κανένας σοβαρός οργανισμός ότι τα στελέχη στηρίζουν την διοίκηση? Τι γέλιο θα έπεφτε? 
Την ίδια στιγμή που το αγωνιστικό βόλεϊ έχει μπει στην κατάψυξη και έχουν ανασταλεί τα πάντα, οι αθλήτριες έχουν πάρει τον δρόμο της ξενιτιάς, τα σωματεία έχουν γονατίσει από την απραξία, η ΕΟΠΕ βγάζει ανακοίνωση για να μας κοροϊδέψει… Μόνο   έτσι μπορούμε να το εξηγήσουμε!

Τώρα όσο για το πρωτάθλημα της volleyleague, τελείωσε, αφού ο ξενιτεμός τόσων αθλητριών αλλοιώνει τα πάντα! Θεωρώ και το γράφω ξεκάθαρα ότι οι μόνοι που θα χαρούν απ εδώ και πέρα αν συνεχιστεί είναι οι στοιχηματικές εταιρίες και οι εντός εκτός και επί τα αυτά!

Είναι η κατάλληλη στιγμή να συζητήσουν οι ομάδες την περίπτωση της λίγκας, της τηλεόρασης και των κεντρικών χορηγών για την επόμενη χρονιά!

ΥΓ1. Άκουσα ότι ο Γιώργος Καραμπέτσος ισχυρίστηκε ότι από την μη συνέχιση του πρωταθλήματος έχασε η ΕΟΠΕ 75.000 ευρώ. Δηλαδή είχε έσοδα από την Α1 χωρίς να έχει έξοδα? Ωραίες δουλειές!!!

ΥΓ2.  Οι αθλήτριες είναι απλήρωτες από τις ομάδες τους αλλά τα στελέχη που στηρίζουν την διοίκηση πληρωμένα από την ΕΟΠΕ! …. Δεν ρωτάτε και αυτές που παράγουν βόλει αν στηρίζουν την σημερινή διοίκηση? 

Καλό βράδυ 

 

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ: 

''Την δυνατότητα τηλε-συνάντησης με τα στελέχη και τους συνεργάτες της Ε.Ο.ΠΕ. είχε ο Πρόεδρος Γιώργος Καραμπέτσος και ο Γενικός Γραμματέας Νεκτάριος Χαλβατζής, με την ευκαιρία των γιορτινών ημερών.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Καραμπέτσος, ευχαρίστησε έναν -έναν προσωπικά τους Υπαλλήλους και τους Συνεργάτες της Ε.Ο.ΠΕ. για την υποστήριξή τους στην δύσκολη περίοδο που περνάει το βόλεϊ και ο Ελληνικός αθλητισμός. Ιδιαίτερα, τόνισε την δύσκολη περίοδο που αναμένεται να αντιμετωπίσει η Ε.Ο.ΠΕ. το αμέσως επόμενο διάστημα, καθώς η πολύ δύσκολη οικονομικά κατάσταση που αντιμετωπίζει, αναμένεται να επιδεινωθεί ιδιαίτερα.

Όλα τα στελέχη της Ε.Ο.ΠΕ. επιβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη τους προς την διοίκηση της Ομοσπονδίας για τις προσπάθειες που καταβάλλει καθημερινά για την εξομάλυνση της κατάστασης και διαβεβαίωσαν ότι θα εργαστούν με απόλυτα ομαδικό πνεύμα για την επίτευξη των στόχων της.''

 

 

 

VaatSquare

Σχετικά Άρθρα