Πλησιάζει η γιορτή- τελικός της ΕΣΠΕΜ

30/05/2017 18:03500Ενώσεις Εθνικές κατηγορίες Β΄ Εθνική Γυναικών
Ετικέτες: Μέγας Αλέξανδρος ΓιαννιτσώνΠοσειδώνας ΒέροιαςΑίας ΚιλκίςΕΣΠΕΜ
be a maverick

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών, με αφορμή τη γιορτή- τελικό που διοργανώνει ο ίδιος και κατ' επέκταση η πόλη των Γιαννιτσών. Αναλυτικά:

 

«Την εκδήλωση για το κλείσιμο της φετινής χρονιάς των πρωταθλημάτων βόλλεϊ της Ε.ΣΠ.Ε.Μ  θα φιλοξενήσουν τα Γιαννιτσά στο κλειστό “ΕΛΛΗ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ”, το Σάββατο 3 Ιουνίου.

Η γιορτή  διοργανώνεται από τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών (τμήματα βόλλεϊ ) με την ευγενική χορηγία του Δήμου Γιαννιτσών. Ο Μέγας ευχαριστεί ειδικά τον δήμαρχο της πόλης των Γιαννιτσών κύριο Γρηγόριο Στάμκο καθώς και τον αντιδήμαρχο αθλητισμού κύριο Ιωάννη Γυριχίδη για την αμέριστη βοήθειά τους.

Κατά την έναρξή της θα γίνει ο αγώνας τελικού κυπέλλου γυναικών της Ε.ΣΠ.Ε.Μ. ανάμεσα σε δύο αξιόμαχες ομάδες, τον Ποσειδώνα της Βέροιας και του Αίαντα του Κιλκίς στις 18:00. Ένας δυναμικός τελικός που αξίζει να παρακολουθήσετε.

Αμέσως μετά την αναμέτρηση θα ακολουθήσουν οι απονομές μεταλλίων στούς αθλητές και αθλήτριες καθώς και των κυπέλλων των  ομάδων όλης της Κεντροδυτικής Μακεδονίας που διακρίθηκαν στα φετινά πρωταθλήματα.

Ο Μέγας φέτος περήφανος για την ανάθεση  διοργάνωσης της γιορτής  στο σύλλογο, θα σηκώσει το κύπελλο εκείνο που σηματοδοτεί την άνοδό του στην Α2 εθνική κατηγορία γυναικών.

Ανοιχτή πρόσκληση σε όλη την αγωνιστκή κοινότητα της Ε.Σ.Π.Ε.Μ και όχι μόνο.  Τιμή μας η παρουσία σας».


Σχετικά Άρθρα